Més de 2.500 persones ja han votat a “Ontinyent Participa 2018”

Més de 2.500 persones han votat ja a “Ontinyent Participa 2019”, la iniciativa posada en marxa en l’anterior legislatura per l’Ajuntament d’Ontinyent per tal que la ciutadania trie els projectes amb més prioritat executar en la ciutat, amb una partida que per a esta edició és de 600.000 euros.

L’alcalde i els portaveus dels grups municipals Rebeca Torró (PSPV-PSOE); Mercedes Pastor (PP); Juan Revert (Ciudadanos) i Josep Antoni Alfonso com a representant de Compromís exercien aquest matí el seu dret al vot dins “Ontinyent Participa” que a les 14:00h d’aquest dimecres acumulava un total de 2.550 vots per part de persones empadronades a Ontinyent i majors de 16 anys, segons s’informava des del Departament d’Informàtica. Totes les persones empadronades a la ciutat i majors de 16 anys han estat cridades a votar fins les 24:00 hores del proper divendres 9 de novembre. A totes elles tant l’alcalde com els portaveus animaven a decidir quines inversions s’han d’executar d’entre els 10 projectes triats pel Consell de Ciutat d’entre les més de 160 propostes presentades pels propis ciutadans.
El primer edil feia una crida a la ciutadania perquè participe activament i vote quines tres inversions son més necessàries per a la ciutat. D’aquesta manera Rodríguez destacava que “tot el món ha pogut suggerir les seues propostes. S’ha coordinat tot el procés amb tots els consells veïnals i el Consell de Ciutat triant les 10 propostes finalistes que han passat a la votació final i ara és el moment de que la gent parle i ho faça amb el seu vot”, manifestava. Per la seua banda, els portaveus municipals coincidien en animar als veïns i veïnes d’Ontinyent a votar i participar d’aquesta iniciativa.

Cal recordar que els majors de 16 anys poden votar, fins al pròxim divendres, a través de la web www.ontinyentparticipa.es, o de forma presencial acudint a qualsevol dels punts de votació següents: el Teatre Echegaray, el Centre Cívic del Llombo, l’EPA Sant Carles, l’Agència de Lectura de Sant Rafel, la Biblioteca de Sant Josep, el CIM de Sant Rafel i l’Ajuntament d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Enllumenat actualitza la il·luminació de la plaça Concepció

La regidoria d’enllumenat ha dut a terme l’adequació de les lluminàries existents en els números …