26/04/2024 - 4:56
Més

    Construccions Francés implicat en la trama de corrupció del PP de València

    Altres notícies

    El dimarts passat efectius de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil van practicar registres relacionats amb una suposada trama de corrupció infiltrada en diverses Administracions públiques de la Comunitat Valenciana, en un total de 17 poblacions de la Comunitat Valenciana.

    L’empresari Vicent Francés va ser objecte de registre a través de l’empresa situada a Ontinyent Construccions Francés. Després de passar la nit a les dependències de la Comandància de la Guàrdia Civil a València, ahir va prestar declaració davant el jutge en la Ciutat de Justícia de València i va quedar en llibertat.

    La macrorredada contra la corrupció impulsada per la Fiscalia Anticorrupció, supervisada pel jutjat d’instrucció número 18 de València i executada per la Guàrdia Civil ha acabat, de moment, amb 24 detinguts: vuit polítics del PP, un exassessor d’aquest partit, 12 empresaris i tres tècnics vinculats amb la Diputació de València.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -