18/04/2024 - 5:36
Més

    Ciutadans Ontinyent planteja reduir l’IBI en el seu programa electoral

    Altres notícies

    Ciutadans Ontinyent planteja reduir l’IBI en el seu programa electoral. Pel fet que molts veïns han rebut revisions cadastrals a l’alça, el partit ha decidit que, en cas de governar a la ciutat “actualitzarem la revisió i baixarem el tipus de gravamen amb l’objectiu de baixar el rebut de la contribució“, segons ha explicat el candidat a l’alcadía Juan Revert. 

    Revert  ha argumentat que l’ajuntament “ha de revisar els rebuts perquè els ontinyentins paguen menys impostos. En l’ADN de Ciutadans està baixar els  impostos per a facilitar la vida als ciutadans i és el que farem a la nostra ciutat si arribem a governar”.

    A més, ha assegurat que “la desocupació és un greu problema a Ontinyent, els efectes de la crisi del tèxtil encara es noten, en els últims anys moltes persones afectades pels Expedients de Regulació d’Ocupació han deixat de comptabilitzar com a aturats perquè ja s’han jubilat” i ha afegit que “mentre aquest procés ocorria, els nostres joves no trobaven treball en *la ciutat i van haver de buscar-ho en altres poblacions veïnes. Molts d’ells també van traslladar el seu lloc de residència i hem de revertir aquesta situació“.

    Respecte a les ajudes per a millorar polígons industrials, el candidat de Cs ha criticat que  “no solament han arribat a Ontinyent, les poblacions veïnes també han renovat els seus polígons. Si a això li sumem que són més  atractius per a les empreses fiscalment, els nostres queden en inferioritat de condicions“.

    En definitiva, segons Revert “hem de reduir l’IBI i l’IAE per a fer atractiva la implantació de noves empreses i perquè les existents no es vagen. Amb més treball i millors salaris els nostres joves podran decidir muntar una família ací, podran pensar a comprar i rehabilitar una casa a la Vila o el Poble Nou. És a dir, una baixada d’impostos ajudaria a arreglar molts dels problemes dels quals pateix la ciutat“.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -