29/11/2023 - 4:10
Més

  Els socialistes de la Vall d’Albaida presentaran llistes a totes les localitats de la comarca

  Altres notícies

  El passat diumenge s’hi van donar cita, a Ontinyent, una àmplia representació dels socialistes de la Vall d’Albaida.

  La capital de la comarca va ser el lloc elegit per acollir un nou encontre amb la militància i donar, així, el tret d’eixida de cara als pròxims comicis del 28 de maig. A l’acte s’hi va presentar als diferents candidats i candidates que encapçalaran les futures llistes municipals i, a més, s’hi va poder comptar amb la presència del Secretari d’Organització del PSPV, José Muñoz.

  Muñoz va voler manifestar el seu màxim recolzament i donar, en nom de tots els socialistes valencians, suport incondicional al projecte que està construint-se i a les persones que el conformaran.

  També, la Consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat (l’ontinyentina Rebeca Torró), va aprofitar l’ocasió per a “reivindicar el compromís, la determinació i la força que, al llarg del temps, han demostrat les diverses agrupacions per tal d’enfrontar els reptes i desafiaments que se’ls han pogut presentar”.

  Per la seua banda, el Secretari General de la comarca, Fede Vidal, va assegurar que, el partit socialista, “presentarà candidatures en tots i cadascun dels municipis”, deixant clar, de la mateixa manera, “el seu orgull i satisfacció pel treball que està realitzant-se i la seua confiança en aconseguir uns resultats que preveu siguen positius i històrics”. L’esmorzar va oferir també una oportunitat per a retrobar-se amb amics i companys, forjar vincles, carregar piles i omplir-se d’il·lusions renovades.

  L’encarregat de tancar les intervencions va ser el candidat per Ontinyent, Jose Antonio Martínez, qui va considerar essencial obrir les portes de les agrupacions a la ciutadania i, en paraules seues, “Sumar persones i talent”. “Sumar, en definitiva, iniciatives i propostes a un projecte guanyador”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -