16/04/2024 - 17:39
Més

    Els socialistes de la Vall d’Albaida presentaran llistes a totes les localitats de la comarca

    Altres notícies

    El passat diumenge s’hi van donar cita, a Ontinyent, una àmplia representació dels socialistes de la Vall d’Albaida.

    La capital de la comarca va ser el lloc elegit per acollir un nou encontre amb la militància i donar, així, el tret d’eixida de cara als pròxims comicis del 28 de maig. A l’acte s’hi va presentar als diferents candidats i candidates que encapçalaran les futures llistes municipals i, a més, s’hi va poder comptar amb la presència del Secretari d’Organització del PSPV, José Muñoz.

    Muñoz va voler manifestar el seu màxim recolzament i donar, en nom de tots els socialistes valencians, suport incondicional al projecte que està construint-se i a les persones que el conformaran.

    També, la Consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat (l’ontinyentina Rebeca Torró), va aprofitar l’ocasió per a “reivindicar el compromís, la determinació i la força que, al llarg del temps, han demostrat les diverses agrupacions per tal d’enfrontar els reptes i desafiaments que se’ls han pogut presentar”.

    Per la seua banda, el Secretari General de la comarca, Fede Vidal, va assegurar que, el partit socialista, “presentarà candidatures en tots i cadascun dels municipis”, deixant clar, de la mateixa manera, “el seu orgull i satisfacció pel treball que està realitzant-se i la seua confiança en aconseguir uns resultats que preveu siguen positius i històrics”. L’esmorzar va oferir també una oportunitat per a retrobar-se amb amics i companys, forjar vincles, carregar piles i omplir-se d’il·lusions renovades.

    L’encarregat de tancar les intervencions va ser el candidat per Ontinyent, Jose Antonio Martínez, qui va considerar essencial obrir les portes de les agrupacions a la ciutadania i, en paraules seues, “Sumar persones i talent”. “Sumar, en definitiva, iniciatives i propostes a un projecte guanyador”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -