Home > Destacat > Ontinyent es prepara per a l’onada de fred

Ontinyent es prepara per a l’onada de fred

Els diferents departaments de l’Ajuntament d’ estan preparant-se per fer front a l’onada de fred que previsiblement deixarà esta setmana temperatures per davall de zero graus en tota la comarca. En concret, la regidoria de Serveis Municipals ja ha començat a actuar tirant sal als espais del terme on el risc de formació de plaques de gel és més elevat.

El regidor de l’àrea, , explicava que “la sal baixa el punt de congelació de l’aigua als –21ºC, raó per la qual l’Ajuntament compta amb una reserva de fins a 10 tones d’aquest mineral que aniríem emprant segons fóra necessari, especialment en cas de nevada. Així i tot, hem considerat el risc de plaques de gel suficientment elevat com per a actuar en espais com ara el Camí de la Costa o el Camí de la Ponseta”, explicava. A més a més, també en cas de nevada, es comptaria amb el servei de vàries màquines llevaneu per fer front a les necessitats que pugueren sorgir.

La regidora de Sanitat i Consum, , ha fet una sèrie de recomanacions a la ciutadania, entre les que destaquen “prestar especial atenció a nadons, persones majors i malalts, que són més sensibles a estos canvis de temperatura, i també a tenir especial precaució amb els aparells calefactors, ja que en ser més utilitzats augmenta el risc d’incendis o accidents”.

Pel que fa a la regidoria de Seguretat, ha assenyalat que la està preparada per a actuar i en permanent contacte amb l’Agència de Seguretat i Resposta a les , que des del Centre de Coordinació d’ (CCE) està realitzant el seguiment de tots els butlletins meteorològics remesos per AEMET i enviant als municipis afectats els avisos i butlletins informatius pertinents.

Font: Ajuntament Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Dos nous TAC per als hospitals d’Ontinyent i Xàtiva

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent comptarà amb dos nous TAC, un per a l’hospital de …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *