“Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” dona 2350€ en premis

0

La campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” ja té guanyadors, un total de 47, d’entre les més de 35.000 butlletes participants. El Palau de La Vila d’Ontinyent era escenari hui del sorteig de xecs-regal d’esta iniciativa de dinamització comercial de la ciutat en Nadal impulsada pel Govern d’Ontinyent al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”, amb la col·laboració de les associacions de comerciants locals.

El Regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, i representants de les diverses associacions de comerciants de la ciutat, Jordi Vidal (ACIS San Rafael), Enrique Mollá (SOC Ontinyent), Amparo Boscá (Comerç IN) i Toni Pérez (AHVAL) eren els encarregats d’extraure els noms dels guanyadors i guanyadores dels 47 xecs regal de 50 euros cadascú.

La iniciativa inclosa a la campanya “Ontinyent Il·lusiona” ha comptat amb l’adhesió de 119 establiments locals, per als que Pablo Úbeda tenia paraules d’agraïment, així com “per a tots els comerciants, associacions i veïns en general que s’han implicat estos nadals per seguir fent de la nostra una ciutat d’atracció, un lloc on gaudir de l’oci i trobar tot allò que es puga necessitar”, destacava.

La llista de persones guanyadores es farà pública a la web www.ontinyent.es, i el lliurament dels premis es farà el proper 23 de gener a les 13:30 hores al Palau de La Vila.
guanyadors xecregal 2016

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat