10/12/2023 - 5:28
Més

  L’afamat pastisser David Torreblanca a la “Nit Oberta” d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’afamat pastisser David Torreblanca, que va elaborar junt a son pare el pastís nupcial dels prínceps d’Espanya, ha confirmat la seua presència a la “Nit Oberta” d’Ontinyent. En concret, David Torreblanca acudirà a l’establiment “El Aluminio”, on farà una demostració de les seues creacions, que podran ser degustades pels assistents, en un dels esdeveniments més importants d’esta nit organitzada per l’Associació Comerç In amb la col·laboració de l’Ajuntament.

  David Torreblanca es fill de Paco Torreblanca considerat el pare de rebosteria contemporània a Espanya, i que va ser l’autor de “la Gianduja Reial”, el pastís nupcial del Príncep Felip i la Princesa Letizia amb un equip de mestres pastissers. En aquest equip es trobava David, qui, es va iniciar amb 16 anys a l’art de la gastronomia de la mà de Khristian Lutaud, havent treballat també durant dos anys en l’equip de Ferran Adrià al restaurant “El Bulli”.

  El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, destacava “l’atractiu addicional que suposarà per a la Nit Oberta comptar amb una figura del món de la rebosteria com és David Torreblanca”, així com l’esforç realitzat per Comerç In per tal d’oferir activitats com aquesta, “que ajuden a portar cada volta a més visitants de la comarca i d’altres municipis a fer les seues compres a Ontinyent”, apuntava.

  La “Nit Oberta” tindrà lloc a Ontinyent aquest dissabte de 21:00 a 01:30 hores, 4 hores i mitja durant les quals els 26 establiments locals participants oferiran importants descomptes, alhora que la ciutat ofereix una oferta complementària d’oci, gastronomia i cultura als carrer.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -