El pròxim divendres s’obri una nova edició de Poble Nou Endins

L’Associació de Veïns de Poble Nou organitza la III Edició del Festival d’Arts Escèniques POBLE NOU ENDINS; el qual, com en darreres edicions, és coordinat conjuntament amb la delegació d’Acció Cultural del País Valencià a la Vall d’Albaida.

Aquest festival tindrà lloc del 17 al 22 de gener amb una programació cultural variada i de qualitat. Com sabreu, la particularitat d’aquest festival és que tots els espectacles s’esdevenen en un context diferent, especial i íntim. L’objectiu és apropar-nos; mitjançant diversitat de propostes artístiques; als veïns del barri, els carrers, les cases, els locals, i les seues potencialitats.

L’inici sera amb els ESPECTACLES D’ARTISTES EN FORMACIÓ. L’objectiu és que aquells que estan formant-se en diferents disciplines artístiques mostren allò que fan. Hi haurà dues sessions de cada actuació, a les 18h i a les 18:30h.

Dimarts 17 a l’Acadèmia de Cristina Garcia actuarà el Cor de música moderna Ad libitum: “VOCALITZANT”

Dimecres 18 al CPFPA Sant Carles hi haurà un recital poètic a càrrec de l’alumnat del CFGS de Promoció d’Igualtat de Gènere de l’IES Pou Clar: “PARAULES D’IGUALTAT”

Dijous 19 a l’Acadèmia d’art Maria Castro actuarà un grup d’alumnes del Conservatori Professional de Música J. Melcior Gomis: “ECOS I QUATRE PER A QUATRE”

Tot i que les activitats comencen el dimarts 17, la INAUGURACIÓ serà el divendres 20 de gener. A les 19:30h s’iniciara, des de la Font dels Violins del c/ Delme, un itinerari poètic pels carrers del barri.

El cap de setmana comptarà amb quatre espectacles centrals (música, teatre, dansa i contacontes) i una sèrie d’activitats paral·leles i complementàries.

Per assistir als espectacles del cap de setmana caldrà adquirir els abonaments o les entrades prèviament. Ja els podeu trobar a l’Acadèmia d’Art Maria Castro (c/ Sant Antoni, 8), al CPFPA Sant Carles (c/ Maians, 53) i a la seu d’ACPV a la Vall d’Albaida (c/ Ramon Llin nº10, Sant Rafel). Els abonaments tenen un preu de 10€ per als quatre espectacles i l’entrada de cada espectacle per separat un preu de 3€.
Podeu trobar tots els detalls a http://poblenouendins.blogspot.com.es/p/edicio-2017.html

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Palau de La Vila acull aquest dijous un tast de vins, olis i embotit dins la programació de “Majors Actius”

La programació de Majors Actius ha previst per aquest dijous 23 de juliol al Palau …