El pròxim divendres s’obri una nova edició de Poble Nou Endins

0

L’Associació de Veïns de Poble Nou organitza la III Edició del Festival d’Arts Escèniques POBLE NOU ENDINS; el qual, com en darreres edicions, és coordinat conjuntament amb la delegació d’Acció Cultural del País Valencià a la Vall d’Albaida.

Aquest festival tindrà lloc del 17 al 22 de gener amb una programació cultural variada i de qualitat. Com sabreu, la particularitat d’aquest festival és que tots els espectacles s’esdevenen en un context diferent, especial i íntim. L’objectiu és apropar-nos; mitjançant diversitat de propostes artístiques; als veïns del barri, els carrers, les cases, els locals, i les seues potencialitats.

L’inici sera amb els ESPECTACLES D’ARTISTES EN FORMACIÓ. L’objectiu és que aquells que estan formant-se en diferents disciplines artístiques mostren allò que fan. Hi haurà dues sessions de cada actuació, a les 18h i a les 18:30h.

Dimarts 17 a l’Acadèmia de Cristina Garcia actuarà el Cor de música moderna Ad libitum: “VOCALITZANT”

Dimecres 18 al CPFPA Sant Carles hi haurà un recital poètic a càrrec de l’alumnat del CFGS de Promoció d’Igualtat de Gènere de l’IES Pou Clar: “PARAULES D’IGUALTAT”

Dijous 19 a l’Acadèmia d’art Maria Castro actuarà un grup d’alumnes del Conservatori Professional de Música J. Melcior Gomis: “ECOS I QUATRE PER A QUATRE”

Tot i que les activitats comencen el dimarts 17, la INAUGURACIÓ serà el divendres 20 de gener. A les 19:30h s’iniciara, des de la Font dels Violins del c/ Delme, un itinerari poètic pels carrers del barri.

El cap de setmana comptarà amb quatre espectacles centrals (música, teatre, dansa i contacontes) i una sèrie d’activitats paral·leles i complementàries.

Per assistir als espectacles del cap de setmana caldrà adquirir els abonaments o les entrades prèviament. Ja els podeu trobar a l’Acadèmia d’Art Maria Castro (c/ Sant Antoni, 8), al CPFPA Sant Carles (c/ Maians, 53) i a la seu d’ACPV a la Vall d’Albaida (c/ Ramon Llin nº10, Sant Rafel). Els abonaments tenen un preu de 10€ per als quatre espectacles i l’entrada de cada espectacle per separat un preu de 3€.
Podeu trobar tots els detalls a http://poblenouendins.blogspot.com.es/p/edicio-2017.html