19/05/2024 - 21:48
Més

  2.500 espectadors omplin els camps de la Purísima d’Ontinyent en la VII edició del Meruts Festival

  Altres notícies

  Al voltant de 2.500 espectadors participaven ahir a la setena edició del Meruts Festival, organitzat al camps de futbol de la Purísima per l’Assemblea de Joves Meruts amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent. Autobusos procedents no sols d’altres localitats de La Vall d’Albaida, sinó també de tallers meruts-1comarques com La Marina, La Safor, La Costera o l’Alcoià, acudien per traslladar centenars de visitats d’altres municipis que van acudir per participar no sols dels concerts musicals, sinó també de les altres activitats lúdiques i culturals com jocs populars, tallers i passacarrers organitzats en aquesta cita al parc del Grup Ramón Llin.

  Si bé el plat fort va estar  la banda de ska reggae La Raíz, de gran èxit estatal, el concert va comptar també amb altres grups com els catalans Txarango, els valencians Tardor i el grup ontinyentí Atzukak. El regidor de Joventut, Pepe Pla, ha assegurat que “portar Txarango a Ontinyent en una de les poques parades que farà en el País Valencià ha estat tot un encert”.

  Des de la direcció tècnica del Meruts s’ha tingut paraules d’agraïment per a les empreses i col·lectius patrocinadors, i especialment a l’Ajuntament per “les facilitats i el tracte dispensat per organitzar el festival, i cedir-nos els camps de la Puríssima i la infrastructura necessària”. El Regidor de Joventut, Pepe Pla, felicitava la organització del Meruts Festival “per mantenir i ampliar una activitat que atrau gent d’altres localitats a la ciutat, quan altres festivals d’aquest tipus estan tocant a la seua fi en altres localitats”. Pla animava a l’Assemblea del Meruts a reprendre en 2014 tant els concerts com les activitats paral·leles organitzades, confirmant que “seguiran comptant amb el recolzament de la regidoria i de l’Ajuntament”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -