IniciCulturaTV Digital Ontinyent emetrà l’Entrà de Moros i Cristians

TV Digital Ontinyent emetrà l’Entrà de Moros i Cristians

Per quart any consecutiu TVDigitalOntinyent.com emetrà en directe l’Entrà d’Ontinyent. Podreu gaudir de l’emissió per internet el dia 21 d’agost a partir de les 17:30 per al bàndol cristià i a partir de les 22h per al bàndol moro.

Amb motiu de la celebració de les festes patronals de la ciutat d’Ontinyent activarem un dispositiu especial des del nostre portal informatiu. L’objectiu: emetre l’acte de l’Entrà a la nostra web, que a més a més és compatible amb dispositius mòbils i televisors amb accés a internet.

Dins d’aquest dispositiu habilitarem el hastag de Twitter #miconti15, al que podreu etiquetar els vostres missatges, enviar-nos vídeos, i fotografies.

Aquest any el seguiment de l’acte en directe cobra una importància especial, ja que la diputació ha decidit  no donar ajuda a l’ajuntament d’Ontinyent per emetre en les televisions locals l’Entrà de Moros i Cristians. Per tant no és segur que un acte d’Interés Turístic Nacional com les festes patronals d’Ontinyent puguen rebre l’atenció dels medis com fins ara havia ocorregut.

A pesar de tot des de TV Digital Ontinyent treballarem per fer arribar l’ Entrà d’Ontinyent a tots llocs.

Podeu recordar l’entrà de festes del 2014 al nostre canal de Youtube i Daylimotion

 

Alberto Lopez Navarrete
Alberto Lopez Navarrete
Estudiant de comunicació audiovisual a la Universitat Politècnica de València
Articles relacionats
Continue to the category

2 COMENTARIS

Comments are closed.

- Advertisment -

Popular