08/12/2022 - 18:30
Més
  IniciVall d'AlbaidaAgullentAgullent celebra la IX Fira del Llibre

  Agullent celebra la IX Fira del Llibre

  Agullent acollirà el diumenge 3 d’abril la novena edició de la Fira del Llibre. La matinal, organitzada per la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Municipal ‘Ramon Haro Esplugues’, obrirà les portes al passeig de la Font Jordana de les 10.30 a les 14 hores.

  A banda de la tradicional inauguració de la fira amb l’actuació de la Banda Jove i la xocolatada a càrrec de les Ames de Casa, l’edició de 2022 presenta novetats importants. Joan Borja i Carles Llinares narraran rondalles i presentaran el llibre ‘Valor, Maria!’. I per la seua part, el grup musical Marcel el Marcià animarà el matí amb les seues melodies. També hi haurà tallers infantils organitzats per la Biblioteca Municipal i per l’Ajuntament local, i activitats per a públic jove i adult a càrrec del Club de Lectura d’Agullent.

  Enguany s’estrenarà ‘Llegir té premi’. Una cerimònia que pretén distingir i recompensar a les persones que més s’han aprofitat dels serveis de la Biblioteca Municipal durant el darrer any. Aquesta primera edició premiarà a la persona usuària, per rang d’edat, que més llibres ha prestat de l’Agència de Lectura d’Agullent. Hi ha 3 categories, infantil (fins a 11 anys), juvenil (de 12 fins a 18 anys) i adulta (major de 18 anys).

  El diumenge 3, el carrer Sant Vicent s’omplirà de llibres per a celebrar aquest ja tradicional esdeveniment, el qual comptarà amb la participació de fins a nou llibreries amb gran renom als voltants d’Agullent. I entre tota la gent que compre en dues parades abans de les 13 hores, s’hi sortejaran 60 euros per a gastar en la mateixa fira.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit