IniciVall d'AlbaidaAgullentAgullent incorpora tecnologies per a monitoritzar l'enllumenat i la qualitat ambiental

Agullent incorpora tecnologies per a monitoritzar l’enllumenat i la qualitat ambiental

L’Ajuntament d’Agullent té previst instal·lar equipaments per a la monitorització de l’enllumenat públic i la qualitat ambiental de l’aire, gràcies a la subvenció aconseguida a través del programa d’ajudes Smart Cities 2021 de la Diputació de València. De fet, la institució provincial sufragarà el 87% del cost d’aquest dos projectes tecnològics, és a dir, 20.000€ dels 23.000 del cost dels treballs, que ja estan adjudicats.

La primera de les actuacions previstes és la instal·lació d’un telegestor de l’enllumenat públic, que permetrà analitzar la xarxa elèctrica pública, i proporcionar dades energètiques i de qualitat del subministrament. La segona actuació consistirà en el monitoratge de la qualitat ambiental, mitjançant equips que permeten mesurar diferents factors ambientals com la qualitat de l’aire o factors meteorològics.

El concepte d’Smart Cities va lligat a l’ús de les tecnologies de la societat de la informació i la comunicació, enfocades a millorar tant la gestió dels diferents serveis, com la qualitat de vida dels seus habitants. Segons s’ha explicat des de l’alcaldia de l’Ajuntament d’Agullent, les dades que aportaran els dos sistemes de monitoratge que ara s’instal·laran a Agullent, serviran per caminar cap a una gestió més eficient dels recursos públics, i com a base per a enfocar futures intervencions.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular