31/01/2023 - 13:37
Més
  IniciCulturaOntinyent recorda a l’acadèmic franciscà Lluis Fullana en el 150 aniversari del...

  Ontinyent recorda a l’acadèmic franciscà Lluis Fullana en el 150 aniversari del seu naixement

  Ontinyent recordarà aquest divendres a l’acadèmic de la RAE, erudit i religió franciscà franciscà Lluis Fullana en l’any del 150 aniversari del seu naixement. Serà amb unes jornades d’estudi que tindran lloc el proper divendres 25 de març a la ciutat, impulsades per l’Ajuntament, el col·lectiu La Nostra Terra, la Taula de Filologia Valenciana i el Col·legi La Concepción, on Fullana va exercir com a professor.

  Així, eixe dia des de les 13 :00 hores tindrà lloc a l’Església de Col·legi La Concepción dels Pares Franciscans un col.loqui amb l’alumnat de batxillerat; i a les 18:30 hores a la Casa de Cultura d’Ontinyent es comptarà amb la intervenció de diversos experts i autors d’estudis sobre la figura de Fullana, com Josep Daniel Climent; Abelard Saragossà; Joaquim Juan-Mompó; Emili Casanova; Alfons Llorenç o Vicent Terol.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit