Vicent Gil i Juan Luis Gandia, nous membres del Consell d’Administraciò de Caixa Ontinyent

0

Ahir dimarts Caixa Ontinyent celebrava una assemblea extraordinària per tal de elegir els nous membres que s’incorporen al Gobern per tal de fer front a la nova normativa vigent, on assistiren els 58 consellers general que conformen L’Assemblea.

Vicent Gil Montés i Juan Luis Gandía Cabedo han sigut els escollits com a nous membres del Consell D’Administració de l’entitat, que nombraran al president durant els pròxims 15 dies.

El president de l’entitat Rafael Soriano serà substituït per Antonio Carbonell, membre del consell D’Administració, que a l’actualitat compta amb més recolzament dins la entitat.

Els nous membres s’incorporaràn durant els pròxims 15 dies, I junt a la resta de membres escolliran els càrrecs vacants, entre els quals es troba el del President.
L’Assemblea també va escollir al membre que entra a la Comissió de Control Francesc Tortosa Llin, que correspon al col·lectiu de treballadors.

La comissió Electoral de la Caixa va proclamar vàlides quatre candidatures per al Consell i Comissió de control, i va descartar a Javier Aparicio, aconseguint aixi que la majoria dels membres tinguen coneixements i experiència per al càrrec.

Publicitat