60 escolars participen en una repoblació forestal organitzada per la regidoria de Sostenibilitat

Els xops i arbustos plantats complementen les millores que està realitzant l’ajuntament a la senda del barranc de la Purísima cap al pont de l’Abellar.

Patricia Folgueras destaca l’alt valor didàctic i mediambiental d’una activitat “que fa que els escolars senten el paratge com a seu”.

Un total de 60 escolars de cinquè de primària dels col·legis Bonavista i Rafael Juan Vidal d’Ontinyent han participat hui en una acció de repoblació forestal organitzada per la regidoria de Sostenibilitat. Es tracta de la plantació de xops i arbustos plantats complementen les millores que està realitzant l’ajuntament a la senda del barranc de la Puríssima cap al pont de l’Abellar.

La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, ha destacat l’alt valor didàctic i mediambiental d’una activitat “que fa que els escolars senten el paratge com a seu. Són xiquets i xiquetes dels col·legis de la zona, que faran ús d’aquest espai, i en els que estem tractant de crear una conciència mediambiental apadrinant estos arbres”, manifestava. En total s’han plantat 20 xops blancs de ribera així com diferents arbustos, comptant-se amb la participació de 3 professors i dels professionals del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Quant a les millores a la senda, van a incloure la creació d’un pont de fusta per salvar el barranc, la protecció del pont de l’Abellar en baranes, el desbrossament de la zona i la col·locació de cartelleria que durà incorporada una sèrie de codis QR a través dels quals es podrà accedir a informació sobre el paratge a través de dispositius mòbils.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Millora de l’enllumenat a l’entorn de la piscina coberta i poliesportiu

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a millorar l’enllumenat de l’entorn de la piscina coberta municipal, amb …