XIII Concurs música festera Francesc Cerdà a l’Olleria

El pròxim dissabte 25 de febrer a les 19 h. al Teatre cine Goya es celebrarà el XIII Concurs de Música Festera Francesc Cerdà. Un concert, que enguany celebra la seua tretzena edició, i en el que la Societat Escola Musical Santa Cecilia de l’Olleria interpretarà els quatre pasdobles finalistes d’enguany, entre d’altres peces.

L’edició d’enguany presenta dues novetats, “la quantitat del primer premi ha pujat de 2.500€ a 3.000€, i a més els compositors de les obres finalistes han d’assistir obligatòriament al concert, perquè pensem que la gent que acudeix al concert vol conèixer personalment al guanyador”, explica Héctor Such, regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria.

Al concert s’interpretarà el següent programa: “començarem la 1º part amb el pasdoble El Col·lectiu l’Olla, una peça que fa ver Paco dedicada als seus amics, després interpretarem Homenatge a Blanquer, una marxa cristiana de Quinto Serna, guanyadora en una edició anterior”, afirma Raúl Hita, representant de la SEM Santa Cecilia de l’Olleria.

En la segona part s’interpretaran els 4 pasdobles finalistes en el següent ordre: Llebeig, Al contrabando, Casa Marau i Monvari. I a la tercera part, com explica Raúl Hita, interpretaran Cendra Llevantina, composada per Xavi Gandia, Paco Jover, de Ramón Garcia i Soler, Al 1r Tro de Mullor i ja per finalitzar la peça guanyadora del XIII Concurs de música festera Francesc Cerdà i l’Himne de la festa junt al cor de la societat.

A la presentació del XIII Concert, també van assistir el Capitans cristià i moro de 2017, José Ramón Esteve de la Filà Bandolers, i Manolo Llario de la Filà Abbasies respectivament. Els dos varen voler destacar l’alt nivell que ha anat adquirint el concurs, així com el reconeixement a una figura que va fer tant per la Festa i pel poble de l’Olleria com va ser Francesc Cerdà.

“M’agradaria animar a tota la gent de l’Olleria i de la comarca, que vinguen i disfruten d’este concert de música festera, perquè realment val la pena. El concurs té ja un prestigi nacional, i això es nota en la qualitat de les peces”, conclou Héctor Such, regidor de Cultura.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …