Home > General > S’asfalten 145 places de pàrquing als barris del Llombo i Sant Rafel d’Ontinyent

S’asfalten 145 places de pàrquing als barris del Llombo i Sant Rafel d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat les de les zones d’estacionament situades als carrers de Joan Coromines (al barri del ) i Lluis Colomer (a ), que han passat a ser pàrking asfaltat amb 50 i 95 places delimitades, respectivament. El regidor coordinador de l’àrea de Territori, , i el regidor de Serveis Municipals, , han visitat unes demandades per la ciutadania a l’última edició de “”, on l’asfaltat dels pàrkings de la ciutat va resultar l’actuació més demandada.

Peris recordava que estes intervencions, pressupostades en 35.000 euros iva inclòs, “atén la voluntat ciutadana mostrada al procés de participatius, i dóna continuïtat a les intervencions realitzades al pàrking del , el remodelat estacionament de José Iranzo o el nou pàrking de l’antiga ”, manifestava. Al cas concret de Joan Coromines, afegia, “es tracta d’un estacionament especialment estratègic, a 100 metres tant del com de la , on es troba el Centre de Salut del Barranquet i on s’ubica setmanalment el Mercat de Dilluns”, recordava.

La intervenció s’ha realitzat sobre dues parcel•les que ja s’empraven com a pàrking, “tot i que la pols, el fang i la manca de delimitació dels estacionaments provocaven molèsties als usuaris que ara es veuran resoltes”, explicava Manuel Cuesta. En tots dos casos s’ha fet moviments de terres, treballs d’asfaltat i de senyalització horitzontal, habilitant-se una nova tanca perimetral al carrer Joan Coromines i rehabilitant la ja existent al carrer Lluis Colomer.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien les obres de reparació dels danys per les pluges al Pou Clar i Galindo

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat hui les obres de reparació dels danys ocasionats per les pluges …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *