728x90px covid-aj-onti-01

Ontinyent participa en la renovació del consell rector de la xarxa Innpulso

El regidor coordinador de Política Económica d’Ontinyent, Pablo Úbeda, ha assistit hui en representació de la ciutat a l’Assemblea General de la Xarxa Innpulso celebrada a Madrid, que ha servit per renovar el consell rector d’aquest ens que integra les 62 “Ciutats de la Ciència i la Innovació” reconegudes com a tals pel Ministeri d’Economia i Competitivitat.

Úbeda ha participat d’un acte on s’ha designat als municipis d’Alcoi, Barakaldo, Ermua, Móstoles, Sant Boi, Santander i Terrassa com a membres d’aquest Consell Rector. A més a més s’ha donat compte de l’informe d’activitats i pressupostos per a 2016, i s’ha aprovat per unanimitat la proposta per a 2017 d’activitats i pressupostos dels diferents grups de treball que conformen la xarxa.

La ciutat opta enguany a renovar la distinció com a una de les 62 “Ciutats de la Ciència i la Innovació” reconegudes pel Ministeri d’Economia i Competitivitat, una distinció que l’alcalde, Jorge Rodríguez, va rebre en 2015 a Burgos de mans de la secretària d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, Carmen Vela.

Pablo Úbeda incidia en què “la innovació és un eix transversal de les polítiques del Govern d’Ontinyent, i per això aprofitarem el treball que venim fent en les diverses àrees per optar a renovar aquesta distinció”, assenyalava. Entre les novetats més destacades en esta línia es troben la posada en marxa de l’Oficina de l’Emprenedor; el programa “Compenses” desenvolupat al si del Consell Econòmic i Social o la participació de la ciutat en les accions de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores; però també la creixent presencia del consistori en l’aposta per la continuïtat del fòrum tecnològic “I+T”; l’adquisició de nous vehicles elèctrics per a la Policia Local; la gestió de l’espai de “coworking” “Soterrani de les Idees”; el desenvolupament del III programa “Reactiva Ontinyent”; el foment de les noves tecnologies en l’administració amb la implantació de l’administració electrònica o el desenvolupament de noves edicions del projecte “Ontinyent participa”.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Bruja Avería i els Electroduendes aterren en Albaida

El llegat del creador de marionetes tan famoses com les de la Bola de Cristal, …

Un comentari

  1. Avatar

    Enfin, celle-ci est par défaut enregistrée et consultable ultérieurement. http://www.youtube.com/watch?v=RVc-Rg6SaMM