Home > General > Obres al camí de la Font Santa d’Ontinyent, deteriorat per les pluges

Obres al camí de la Font Santa d’Ontinyent, deteriorat per les pluges

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a la realització d’ en el ramal 3 del Camí de la Font Santa, per tal de reforçar un tram d’aquesta via de titularitat pública deteriorada per les del passat mes de desembre. El regidor coordinador de Territori, , i el regidor de Serveis Municipals, , han visitat les obres, que permetran millorar la seguretat i comoditat de l’accés a vàries per esta via.

Es tracta d’una actuació pressupostada en 12.000 euros iva inclòs executades a l’última setmana, amb la consolidació d’un mur de contenció de pedra i formigó i l’habilitació d’una canalització d’aigües cap a una sèquia, per tal que de registrar-se noves precipitacions de gran intensitat, aquestes no deterioren el camí.

Cal recordar que aquesta és una de les actuacions que formen part de la proposta de sol•licituds d’ realitzada per l’Ajuntament a la per tal d’atendre les conseqüències dels temporals de pluja i de desembre i gener, que al seu conjunt arriben a 974.500 euros en danys en paratges i camins públics.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien les obres de reparació dels danys per les pluges al Pou Clar i Galindo

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat hui les obres de reparació dels danys ocasionats per les pluges …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *