20/07/2024 - 23:30
Més

  Cap de setmana d’actes per tancar les Falles 2017 dels Juniors de Sant Josep

  Altres notícies

  Els Juniors de Sant Josep d’Ontinyent valoren les seues festes falleres d’aquest 2017 amb una nota de premsa:

  L’última setmana de les nostres festes, començava el dissabte 18 de matí amb una edició més de la nostra Kermesse. De vesprada els més menuts van poder fer les delícies dels pares i familiars amb la Dansà fins a acabar la mateixa als peus de la Falla. Més tard, el patí anà omplint-se per l’esperada Verbena de Falles i el tradicional concurs de Pastissos i Rebosteria.
  Els guanyadors del concurs a la secció de gust va ser per a l’equip Tizona de Nou Futur i Mekong de Mascletà. Quant a decoració de les postres, els premi va ser per a l’equip Tamahawk de Nou Futur i per a Eufrates de Mascletà respectivament a cada categoria. Aquesta activitat va poder-se realitzar gràcies a la col·laboració de “Caixa Popular” i “la marieta dolça”.
  En acabar el concurs tots els grups passaren a gaudir d’un sopar baix braç per agafar forces per a la Verbena posterior que començà després de la Retreta pels carrers del barri. La vetllada va acabar amb un castell de focs d’artifici acompanyat de la marxa mora Chimo.

  El dia gran de la festa començà amb la despertà pels carrers del barri i el posterior esmorzar de pares i educadors acompanyats per la banda de música. A les 10 del matí se celebrà la missa de campanya al pati de la nostra parròquia i en finalitzar tornarem a tindre l’última jornada de la nostra volguda Kermesse, on poguérem acabar de gaudir dels jocs que ens havien preparat els diferents equips i on es va poder canviar els punts a la Tómbola.
  A les 12:30 i després de la cercavila, els fallers es van dirigir cap a l’església parroquial per celebrar la missa major en honor del nostre patró i finalitzada aquesta, es va disparar una mascletà aèria que va fer vibrar tot el barri.

  Ja a la vesprada fou el torn de la solemnitat on els xiquets, joves i majors de la nostra parròquia acompanyaren el nostre Patró, pels carrers del barri, a la processó.
  La falla, primera a plantar-se en tot el país i la que més temps està en peu, anava a convertir-se en cendra per complir així amb el seu propòsit. Però abans el grup de Nou Futur ens va fer gaudir amb l’espectacle de la nit del foc que ells havien assajat i preparat. També al mateix es lliuraren els premis a la Kermesse que enguany van tindre el nom de Gyali i Lulupit com a més conservats i nets, Funabashi i Yangtse com a originals i Synkope i Irtysh als més jugats.

  Arribat el moment, els fallers majors, acompanyats de la resta de fallers, el cap de centre En Jose Enrique Enguix, el retor de Sant Josep En José Maria Payà, l’alcalde d’Ontinyent i president de la diputació de València En Jorge Rodriguez i els regidors Katty Ushiña i Alejandro Borrell, van procedir a indultar el ninot que se salvaria de la cremà d’enguany. Després d’aquest emotiu acte, va tindre lloc un espectacular castell de focs artificials, previ a la traca final que va encendre la falla i van omplir de soroll, color i olor de quasi tots els carrers del nostre barri i va posar el punt final a les Festes del 2017.

  Un any més, els Juniors de Sant Josep, hem celebrat les nostres festes que no hagueren sigut les mateixes sense el suport i l’estima de tot el poble d’Ontinyent, la col·laboració de totes aquelles entitats i empreses que ens han recolzat en totes les activitats realitzades i en especial a l’excel·lentíssim Ajuntament d’Ontinyent i a Caixa Ontinyent, que han estat sempre al nostre costat.

  Font: Juniors Sant Josep

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -