11/12/2023 - 10:42
Més

  Els participants de “Majors Actius” visiten l’Ajuntament d’Ontinyent

  Altres notícies

  Al voltant de 30 persones participants al programa “Majors actius” visitaven aquest matí l’Ajuntament d’Ontinyent, al marc de l’activitat “Apropem l’administració local a la ciutadania”, que finalitzava a la Casa de Cultura amb un cafè-tertúlia al qual participava l’alcalde, Jorge Rodríguez.

  Es tracta d’una nova activitat del programa impulsat pel Govern d’Ontinyent per potenciar un envelliment actiu i saludable entre els majors de 55 anys de la ciutat, que en aquesta ocasió ha servit per explicar als assistents com funciona i s’organitza el consistori, fent un recorregut per l’edifici i explicant les funcions dels diferents departaments i regidories, així com informant sobre els diferents avantatges i serveis del que es pot gaudir per viure a Ontinyent.

  El recorregut, on els majors estaven acompanyats per la regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, finalitzava a la Casa de Cultura, amb un cafè-tertúlia amb la participació de l’alcalde, qui responia a les diverses preguntes i qüestions plantejades pels presents. En aquest tancament de l’activitat es comptava amb un càtering elaborat pels joves usuaris del Centre de Dia de Menors “El Rogle”, que ja van participar també a altra activitat de “Majors Actius” com van ser els tallers intergeneracionals de dansa compartida.

  Les següents activitats previstes de “Majors Actius” seran un taller de conte-teràpia dijous 30 de març i una activitat de teatre intergeneracional per a iaios i alumnat de 5é de primària el dia 5 d’abril, en tots dos casos al Teatre Echegaray.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -