Modificacions en el trànsit rodat a l’Avinguda Francisco Cerdà i Pont Vell

Les obres que l’Ajuntament d’Ontinyent està realitzant en l’Avinguda Francisco Cerdà i la zona compresa entre el perllongament del Carrer Cantereria i la Plaça de Baix van a obligar a realitzar modificacions en el trànsit rodat a partir de la setmana que ve.

En concret, des del proper dilluns 19 de maig, a les 8:00 hores, es tancarà al trànsit de vehicles el Pont Vell, durant un període de dues setmanes. Mentre es procedeix al canvi de la canalització d’aigües que va per esta zona, els vianants sí podran fer ús del Pont Vell, transitat a peu per una àrea delimitada amb tanques.

Per altra banda, a l’Avinguda Francisco Cerdà, el tram entre el Carrer La Pau i l’Avinguda Daniel Gil es tancarà al trànsit de vehicles a partir de dimecres 21 de maig a les 8:00 hores, durant un període aproximat d’un mes. Una volta finalitze l’actuació en aquest tram, s’obrirà i es procedirà a tancar el comprés entre els carrers La Pau i Pintor Segrelles, i una volta finalitze aquest, s’actuarà al tram entre Pintor Segrelles i el Carrer José Simó Marín. En tots els casos es mantindrà l’accés peatonal i per a vehicles amb gual, senyalitzant-se degudament i tractant de finalitzar el conjunt de l’actuació abans de les festes de Moros i Cristians.

Altra obra que està realitzant-se estos dies, la que està executant-se entre l’Avinguda d’Almansa i el Carrer Bocairent, està afrontant el seu tram final, i està previst que la nit de dimarts o dimecres tinguen lloc les tasques de pintura horitzontal a la via per a procedir acte seguit a restablir el trànsit per la mateixa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

La Bruja Avería i els Electroduendes aterren en Albaida

El llegat del creador de marionetes tan famoses com les de la Bola de Cristal, …