valencia turisme fitur

ESET forma en seguretat als empleats de Caixa Ontinyent

L’empresa amb base a Ontinyent, ESET España, ha sigut l’encarregada de formar i conscienciar als més de 200 treballadors de Caixa Ontinyent, una de les úniques dues caixes d’estalvi supervivents després de les fusions i conversions viscudes pel sector. Aquesta acció, inclosa en el programa de formació de l’entitat bancària, té el focus posat a evitar o minimitzar l’impacte dels atacs. A més, forma part d’un pla de ciberseguretat més ampli que l’entitat està executant al llarg del 2017 al costat d’ESET España.

“Tindre empleats segurs, que sàpien enfrontar-se correctament a les amenaces informàtiques, és el primer pas per a tindre una empresa més segura”, indica Josep Albors, responsable de conscienciació i recerca en ESET España i monitor de la formació.

Els responsables de la caixa estaven molt interessats en què els seus empleats conegueren com enfrontar-se a les amenaces més comunes i a altres més específiques del sector bancari, posant l’accent principalment en els dos vectors d’atac més freqüents entre els seus empleats: els correus electrònics maliciosos i les unitats USB extraïbles infectades.

El programa de formació desenvolupat per l’empresa de programari de seguretat ESET España es va dividir en dos mòduls diferenciats, encara que en tots dos es va col·locar a l’usuari-empleat com a centre de les amenaces i col·laborador quasi indispensable perquè aquestes fructifiquen. Basant-se en demostracions pràctiques, Albors va impactar als empleats de Caixa Ontinyent mostrant amb quina facilitat es pot infectar un PC amb un USB o fins i tot el senzill i barat que és deixar inservible una màquina. L’expert en seguretat també els va oferir algunes recomanacions que podrien donar als seus clients per a enfrontar-se a casos de phishing en banca online, situacions de robatori de dades en caixers i punts de venda o en el maneig de les targetes contact less.

Font: ESET España

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

9 càmeres vigilaràn el disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

La seua col·locació serà aprofitada com a element dissuasori per al bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi