11/12/2023 - 16:53
Més

  En l’Olleria es farà la 1° Iberian Race nocturna

  Altres notícies

  La Iberian Race està considerada una de les carreres d’obstacles més dures, i a l’Olleria tindrà una dificultat o atractiu afegit, depén de com es mire, i és que es farà per la nit. Serà la primera Iberian Race nocturna de la Comunitat Valenciana. Un fet que servirà com a reclam turístic, en paraules del regidor d’esports David Millán: “estem convençuts que el fet que la Iberian Race a l’Olleria es faça en el mes d’agost i per la nit servirà perquè molts turistes que estan passant les seues vacances a la costa i a les comarques veïnes vinguen tant a participar com a vore-la”.

  El principal objectiu de la Iberian Race, no és tant guanyar, sinó superar-se a ú mateix. “El més important és acabar, que aconseguisques superar barreres que al principi pensaves que era impossible. T’has d’arrossegar pel fang, pujar murs…i finalment pujar el gran Mulacén, un mur de 6 metes d’altura, pel que t’has de tirar per poder acabar i obtindre la medalla de finisher”, explica Marcos Estruch, Director general de la Iberian Race.

  La carrera començarà al voltant de les 9 de la nit, i en ella s’espera que participen més de 500 persones que hauran de superar diferents obstacles, alguns d’ells naturals i d’altres posats per fer afegir un major grau de dificultat a la prova. Malgrat açò, la Iberian Race, segons els organitzadors, no és exclusivament per a experts, és cert que cal tindre unes bones condicions físiques, però diuen que la pot fer molta gent esportista.

  La carrera de l’Olleria tindrà un punt més de vistositat, com ha explicat Marcos Estruch, perquè en acabar hi haurà sopar i música, perquè tant els corredors com el poble en general puguen gaudir d’esta festa. “Per a l’Olleria serà important l’impacte econòmic que comporta una carrera com aquesta, però també el fet de donar a conéixer el nostre poble, ja que vindran corredors de tota Espanya”, ha explicat David Millan.

  Les inscripcions es podran fer a partir del 13 de juny en la pàgina www.iberianrace.com. Poden participar els majors de 16 anys, amb autorització dels pares, en la modalitat Eagle i majors de 18 anys en la Wolf. També està previst fer una carrera per a xiquets.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -