25/06/2022 - 13:37
IniciGeneralLa solidaritat d’Ontinyent ajuda a famílies afectades per sequera i inundacions a...

La solidaritat d’Ontinyent ajuda a famílies afectades per sequera i inundacions a El Salvador

Les famílies camperoles de la zona de la “Cordillera del Bálsamo” de El Salvador tenen més recursos per fer front als efectes de la sequera i les inundacions gràcies a la solidaritat de la ciutadania d’Ontinyent. Representants de l’associació salvadorenya Acua i de la seua contrapart a Espanya en esta iniciativa, la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO-PV, presentaven hui a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, les accions executades amb una de les ajudes que cada any atorga el Fons Municipal de Cooperació Internacional. Cal recordar que el destí d’estes ajudes es determina a proposta del Consell Municipal de Cooperació, per tal de recolzar projectes de cooperació a països en vies de desenvolupament.

Al cas concret d’esta intervenció a la “Cordillera del Bálsamo” de El Salvador, s’ha recolzat accions com ara la creació de sistemes alternatius de producció d’hortalisses més resistents a la sequera o la incorporació d’alternatives agroalimentàries com nous sistemes de producció pecuària. A l’encontre amb l’alcalde, que estava acompanyat per la regidora de Cooperació, Katty Ushiña, acudien Ernesto Beltrán, de Acua (Associació Comunitària Unida per l’Aigua i l’Agricultura de El Salvador); la Secretària General de CCOO a les Comarques Centrals, Manuela Pascual; la Secretària de Cooperació, Migració i Moviments Socials de CCOO-PV, Isabel Barrajón; i Paqui Moreno, tècnica de la Fundació Pau i Solidaritat.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents