Es pavimenta l’accés al carrer Santa Teresa d’Ontinyent i es dota de doble sentit de circulació

La paralització de les obres d’urbanització durant l’anterior legislatura obliguen al consistori a actuar per millorar el trànsit

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit entre ahir i hui a pavimentar l’accés al carrer Santa Teresa, que d’aquesta manera podrà ser dotat de doble sentit de circulació i comptar amb unes millors condicions per al trànsit. Segons ha explicat la coordinadora municipal de l’àrea d’Urbanisme i Territori, Rebeca Torró, “donat que les obres d’urbanització de la Unitat d’Execució Llo-1B a la zona van a seguir retardant-se pels problemes amb Iberdrola que van paralitzar esta intervenció durant l’anterior legislatura, hem decidit adequar les condicions per al trànsit d’aquest carrer, que és molt transitat”, assenyala.

La urbanització prevista (i paralitzada) al carrer Santa Teresa tindrà una amplària de 16 metres, que inclou dues voreres de 4 metres, dues bandes d’estacionament de 2’25m i un vial de circulació rodada de 3’5m. Ara, per millorar les condicions de la zona fins que es puga reprendre l’actuació, s’ha ampliat l’amplària de la via per permetre la doble circulació. Provisionalment, s’ha pavimentant l’espai destinat a una de les bandes d’aparcament així com el futur vial de circulació, asfaltant en aquest carrer en una amplària de 5’75 metres i delimitant amb pintura els dos carrils. L’actuació, realitzada amb la coordinació de les regidories de territori i obres, ha estat executada per l’empresa ontinyentina Asfaltos Guerola.

Segons explica Rebeca Torró, “esta era una actuació que des del nou Govern Municipal considerem que era molt necessària. De fet nosaltres la vam dur a terme només arribar perquè no teníem disponibilitat econòmica”. Cal recordar que el trànsit rodat en aquesta zona està a l’espera des de fa anys de la creació de la llargament reclamada rotonda d’accés a l’Avinguda de Torrefiel des de la Ronda Sud, que evitaria les molèsties que pateixen els veïns d’uns carrers amb voreres estretes i cases tradicionals de poble. “El Govern d’Ontinyent no oblida esta reivindicació i seguirem insistint en reclamar-la fins que es faça realitat”, apuntava la regidora.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …