Castelló: “El temps se li ha anat de les mans al Botànic i no ha fet res”

El portaveu d’Infraestructures del Grup Popular en Els Corts, Alfredo Castelló, ha afirmat avui que “el temps se li ha anat de les mans al Consell del Botànic i ara s’adona que no ha fet gens”, ha indicat.

Castelló s’ha pronunciat així a Ontinyent, on ha comparegut al costat de la portaveu del PP, Mercedes Pastor, per a explicar el resultat de l’últim Debat de Política General en els Corts, així com el programa de Govern presentat per la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

“Enfront d’un Consell que no pot fer balanç després d’una legislatura hi ha un partit, el PPCV, amb projecte de Govern definit i per a les persones”, ha manifestat Castelló. El diputat ha afirmat que el Consell de Puig “no fa gens, i açò es percep en el carrer”. Així, ha assenyalat les manques en infraestructures sanitàries o educatives o el programa Edificant, “que és el segell del fracàs del Botànic”. “El Consell va eixir al gener de 2016 dient que anava a fer 170 nous col·legis en aquesta legislatura i no ha fet cap, per açò dos anys després va passar la pilota als ajuntaments, la qual cosa al final ha suposat més retards i burocràcia”, ha explicat.

“En el Debat de Política General el PPCV va defensar qüestions que per a Ontinyent i la comarca de la Vall d’Albaida. Presentem 25 iniciatives de tot tipus, amb 15 milions d’euros per a diferents necessitats com el Palau de Justícia, la indústria tèxtil, educació o el sector empresarial”, ha assenyalat. “Hem demanat millores en la comarca per al casc històric de Bocairent, per al cas urbà d’Aielo de Malferit, per a infraestructures perquè no han fet ni un metre lineal de carreteres ni de ferrocarril. Demanem una línia d’ajudes al sector tèxtil de la Vall d’Albaida, el desdoblament de la CV-650 i CV-651, que podrien ser dues vies de gran capacitat. I la infraestructura on més força hem fet ha sigut a acabar la CV-60, finalitzar el tram Terrateig-Olleria. És una connexió estratègica per a la Comunitat Valenciana perquè consisteix a comunicar pel centre l’AP7 i l’A7”, ha subratllat el diputat popular.

“Però el Consell no fa gens. La CV-60 és una inversió estratègica i el Botànic no ha mogut un dit. No existeix ni una estructura de govern ni programa de govern. Puig va fer 35 anuncis en el Debat de Política General i totes són de pura fantasia perquè estem a vuit mesos d’acabar la legislatura i parlen d’avantprojectes de Llei que mai podran arribar als Corts”, ha explicat. “El President Puig, en el tercer any de la legislatura no va fer cap tipus de balanç i és perquè no pot dir què és el que ha fet”, ha afegit.

Castelló ha assenyalat que, en canvi, la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, “va parlar de qüestions que interessen i preocupen als ciutadans”. “Va presentar un projecte sòlid com tornar al batxillerat d’excel·lència que el Botànic ha suprimit, o la llibertat d’elecció de centres per part dels pares o la baixada d’impostos en els quals tenim competències”. El parlamentari ha criticat que en sanitat la mitjana de llistes d’espera haja passat els 103 dies. “El que ha d’esperar un pacient oncològic perquè li facen unes proves fa vergonya. Per açò Bonig proposa blindar per llei les llistes d’espera perquè el pacient puga triar el centre en què ha de ser tractat”. Castelló també ha assenyalat que haurà mesurades per a emprenedors, autònoms i família.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent reparteix 21.000 mascaretes «Tèxtil Ontinyent» i 1000 viseres de seguretat en 5 dies

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit durant els últims 5 dies al repartiment de més de 21.000 …