728×90 caixa onti
Home > Política > Compromís demana l’aclariment dels fets que impliquen a la regidora socialista Tudi Guillem

Compromís demana l’aclariment dels fets que impliquen a la regidora socialista Tudi Guillem

Des del Grup Municipal de Compromís per Ontinyent van demanar prudència davant els fets que implicaven a la regidora socialista Tudi Guillem en la desaparició d’un taló de l’assemblea local de la Creu Roja a Ontinyent. Des de Compromís afirmen que “després de dues setmanes, i tenint en compte que no hi ha secret de sumari, considerem que el Govern Municipal socialista té la necessitat moral, davant de la ciutadania, d’aclarir els fets que qüestionen l’honestedat de la regidora de seguretat ciutadana del municipi”.

Vicent Xavier Vila, regidor del Grup Polític Municipal Compromís, ha manifestat al respecte que “la ciutadania d’Ontinyent mereix saber què ha passat amb les acusacions fetes a la regidora de seguretat ciutadana de la nostra ciutat. Després de dues setmanes d’investigació i donat que no hi ha cap secret de sumari considerem que ha passat el temps suficient per a informar a la ciutadania i aclarir la situació generada per la detenció de la regidora del Govern municipal”.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Tudi Guillem prensenta la seua dimissió com a regidora de l’Ajuntament dOntinyent

La ex-regidora informava ahir de la seua decisió