19/03/2024 - 11:35

Un podium i tres classificats per a l’autonòmic

Dissabte passat 28 de setembre el club esportiu Ontinyent es va traslladar fins a la ciutat de sueca per a competir en jornada de demà amb les gimnastes Karen Bañuls i Carolina Pla en la fase provincial de la copa base individual.

Les 2 gimnastes que competien en la categoria cadet amb exercici de cércol, Karen Bañuls puja a podium en tercera posició amb medalla de bronze i Carolina Pla es classifica en 4a posició , les 2 classificades per a l’autonòmic.

En jornada de vesprada van competir en la fase provincial del campionat nacional base conjunt el conjunt Alevin realitzat un exercici de corda en el qual aconsegueixen classificar-se per a la fase autonòmica i el conjunt infantil amb un exercici de 3 cintes i 2 pilota es van quedar a les portes de classificar-se.

Dissabte que ve 5 d’octubre Karen, Carolina i el conjunt Alevin competiran en la fase autonòmica que se celebrarà en la seu de Calp.

Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria