728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Confirmats 500.000 euros de fons europeus per a la muralla nord i l’ascensor panoràmic a La Vila d’Ontinyent

Confirmats 500.000 euros de fons europeus per a la muralla nord i l’ascensor panoràmic a La Vila d’Ontinyent

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat hui dimarts la concessió de 500.000 euros de fons europeus a Ontinyent per a restaurar la muralla nord i instal·lar un ascensor panoràmic al barri de La Vila. En concret, l’ajuda inclosa al marc de la resolució de les subvencions dels projectes locals d’actuació en els béns patrimonials cofinançats pel Programa operatiu FEDER, serà del màxim subvencionable un 50% de la despesa elegible, el que equival a 499.227’33 dels 1.208.130’14 en que s’ha pressupostat l’actuació. La Generalitat Valenciana ha sol·licitat a l’Ajuntament l’acceptació de l’ajuda, que s’ha de remetre a un termini de 10 dies, segons la resolució de la Secretaria d’Estat de Pressupostos i Despeses, per la que s’assignen les ajudes del Fons Europeu per cofinançar estratègies de desenvolupament urbà sostenible i integrat.

L’actuació, que forma part del projecte “Riu Viu” del Govern d’Ontinyent, amb el qual es pretén integrar la part més baixa de la ciutat amb el nucli històric, i del que l’alcalde, Jorge Rodríguez, destacava que “suposarà molts beneficis per a la ciutat, des de tres vessants: convertim el Clariano en un “riu viu” que siga no un punt de separació del poble sinó de connexió, una línia dins la qual estan també el projecte de rehabilitació del Pont Vell o les millores a la part baixa del pàrking de Paduana; posem en valor un element patrimonial com és la muralla; i facilitem l’accés i la comunicació del barri de La Vila, on es podrà accedir còmodament des de l’estacionament de Tortosa i Delgado”, recordava.

EconomyCash Juny

Cal recordar que el projecte de restauració de la muralla i col·locació de l’ascensor va estar presentat el passat mes de maig per l’alcalde, acompanyat del Director General d’Administració Local, Toni Such, i que el mateix té una durada estimada de 13 mesos, raó per la qual el ple municipal va haver de sol·licitar una petició d’ampliació del termini d’execució, previst per a l’anualitat de 2019.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

64 empreses demanen subvenció per participar en fires comercials i catàlegs

Ontinyent destina 60.000 euros a esta línia d'ajudes inclosa dins del IV Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l'Ocupació