Obra Social de Caixa Ontinyent inaugura la nova Escola Infantil d’Aielo de Malferit

Obra Social de Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Aielo de Malferit inauguraran el divendres la nova Escola Infantil d’Aielo de Malferit, després de les obres d’ampliació realitzades en els últims mesos a causa de l’elevada demanda d’escolarització existent per a menors de 3 anys.

L’acte, al que assistirà l’Alcalde de Aielo, José Luís Juan, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, tindrà lloc el divendres 7 de setembre a les 11:00 hores. A més, està prevista una jornada de portes obertes per a visitar les instal·lacions el mateix dia entre les 17:00 hores i les 21:00 hores.

Estes obres amplien la capacitat d’escolars de 66 a 106 i la converteixen en una de les Escoles Infantils amb millors instal·lacions de la Comunitat Valenciana, amb una superfície de 850 metres quadrats distribuïts en set aules, una sala multiusos, un menjador, un pati cobert i zones de servei, a més d’un pati de 750 metres quadrats. La inversió conjunta per a dur a terme els treballs ha sigut de 190.000 euros.

L’ Escola Infantil va ser posada en funcionament en 1986 per l’Obra Social de Caixa Ontinyent i cedida en ús gratuït a l’Ajuntament de la població, que gestiona el servei.

L’entitat, que enguany celebra el 50 aniversari de la seua arribada a Aielo de Malferit, demostra així el seu compromís amb la societat ja que és l’única que reverteix a la població els beneficis generats en la mateixa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació activa el 3 de juliol l’admissió per al pròxim curs a les 24 EOI valencianes

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat …