16/06/2024 - 16:49
Més

  Obra Social de Caixa Ontinyent inaugura la nova Escola Infantil d’Aielo de Malferit

  Altres notícies

  Obra Social de Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Aielo de Malferit inauguraran el divendres la nova Escola Infantil d’Aielo de Malferit, després de les obres d’ampliació realitzades en els últims mesos a causa de l’elevada demanda d’escolarització existent per a menors de 3 anys.

  L’acte, al que assistirà l’Alcalde de Aielo, José Luís Juan, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, tindrà lloc el divendres 7 de setembre a les 11:00 hores. A més, està prevista una jornada de portes obertes per a visitar les instal·lacions el mateix dia entre les 17:00 hores i les 21:00 hores.

  Estes obres amplien la capacitat d’escolars de 66 a 106 i la converteixen en una de les Escoles Infantils amb millors instal·lacions de la Comunitat Valenciana, amb una superfície de 850 metres quadrats distribuïts en set aules, una sala multiusos, un menjador, un pati cobert i zones de servei, a més d’un pati de 750 metres quadrats. La inversió conjunta per a dur a terme els treballs ha sigut de 190.000 euros.

  L’ Escola Infantil va ser posada en funcionament en 1986 per l’Obra Social de Caixa Ontinyent i cedida en ús gratuït a l’Ajuntament de la població, que gestiona el servei.

  L’entitat, que enguany celebra el 50 aniversari de la seua arribada a Aielo de Malferit, demostra així el seu compromís amb la societat ja que és l’única que reverteix a la població els beneficis generats en la mateixa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -