El CAVA reprén la seua activitat esportiva

L’escola d’Atletisme del CAVA-Stocklogistic ha començat una nova temporada amb el començament del mes de setembre. Tot i que l’inici oficial serà el proper 12 de setembre, un bon grup d’atletes ja ha començat els entrenaments. L’escola dona cabuda a xiquets i xiquetes des dels 3 anys i els dies d’entrenament són dilluns, dimecres i divendres a partir de les 17’30 hores en la renovada pista d’atletisme d’Ontinyent. L’escola compta amb entrenadors titulats per la Federació Espanyola d’Atletisme, el que garanteix la bona qualitat de les sessions de prepació i una adequada atenció a l’alumnat.

Tot i que les vacances d’estiu la majoria d’atletes es prenen un descans, els més joves participen en algunes curses populars. És el cas de la Volta a Peu Infantil d’Agullent, que es va disputar el passat 2 de setembre i en la que participaren alguns dels més joves atletes. Els resultats més destacats foren el tercer lloc de Laia Mollà i Núria Gómez en prebenjamins, el primer i segon lloc de Jaume Micó i Mario Azorín en alevins i el primer lloc de Clara Quispe en Infantils. A més, en el Cross Nocturn de Villena, una de les proves més tradicionals i prestigioses de l’estiu, Víctor Sanz

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’ESET ONTINET renova a Nacho Castelló i Pablo Roselló

. Després de l’anunci de l’ascens a Lliga EBA, el Club Martínez Valls Bàsquet està …