Avancen el pagament per a posar-se al dia amb autònoms i empreses

L’Ajuntament d’Ontinyent tanca el mes de març posant-se al dia amb autònoms i empreses proveïdores després d’avançar el pagament de 480.000 euros. Es compleix així una de les prioritats del paquet de mesures econòmiques anunciades per l’Alcalde, Jorge Rodríguez, per tal de recolzar a empreses, autònoms i ciutadania davant la crisi de la COVID-19. L’Ajuntament s’havia posat com a objectiu acabar liquidant totes les factures enregistrades a 1 de març i així s’ha pogut fer gràcies al teletreball, que ha permès mantindré l’activitat administrativa de l’ajuntament.

Per a fer front a estes i altres mesures com l’ajornament en dos mesos dels tributs municipals, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent han concertat una pòlissa de crèdit de 2 milions d’euros, a sis mesos i al 0% d’interès per dotar de major liquiditat les arques municipals, continuar avançant el pagaments a proveïdors i afrontar amb garanties l’efecte de la pandèmia sobre l’economia local.

Jorge Rodríguez explicava que el principal objectiu ara és “atendre i vetllar per la salut de les persones, però no podem descuidar els efectes fins i tot immediats d’aquesta crisi en l’economia de les famílies, i el que estem fent és actuar, en la mesura de les nostres possibilitats, per pal·liar els efectes econòmics de l’epidèmia», aclaria.

El bon funcionament de l’estructura de teletreball posada en marxa pel Govern Municipal abans inclús del decret d’alarma, ha permès agilitzar al màxim el pagament als proveïdors. Però aquesta mesura, afegida a l’ajornament del pagament d’impostos i a l’impagament dels deutes d’administracions superiors (principalment la Generalitat Valenciana, amb 1’7 milions d’euros) podria generar problemes de liquiditat, que s’evitaran gràcies a una nova mesura econòmica: una pòlissa de crèdit per 2 milions d’euros concertada amb Caixa Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Un treballador es precipita accidentalment diversos metres en una obra a Ontinyent

El SAMU assisteix a un operari després de patir un accident laboral a Ontinyent A …