728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Aielo de Malferit > La companyia basca Anita Maravillas portarà Jon Braun a Montaverner i Aielo de Malferit

La companyia basca Anita Maravillas portarà Jon Braun a Montaverner i Aielo de Malferit

El tercer anunci per a la 34a Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida és un western produït per una companyia basca. Jon Braun, d’Anita Maravillas, farà les delícies de l’alumnat de primària de Montaverner i Aielo de Malferit el 8 i 9 de novembre, respectivament, als seus auditoris municipals. Conta la història de dos germans, Jon Braun – el nom de l’indio de la cançó d’Imanol Urbieta- i Malintxe, capturada del poblat on fins aleshores regnava l’alegria i que portarà al protagonista a buscar la seua germana. Com explica la directora de la Mostra, Marisol Limiñana, «És una història emocionant sobre com l’amor pot vèncer l’adversitat» i explica que la companyia barreja en els seus treballs «el resultat de la investigació amb el llenguatge dels titelles, una acurada estètica i molt d’humor».

Anita Maravillas es dedica per complet als titelles i va ser fundada per Miren Larrea (País Basc) i Valentina Raposo (Xile), formades en diferents tècniques del teatre de titelles de la mà de titellaires com ara Pepe Otal, Jordi Bertran o la Companyia HertaFrankel, amb els quals van perfeccionar la tècnica de la marioneta de fil.
La companyia se suma a les ja anunciades: d’una banda, la valenciana Fàbrica de paraules amb Soñando el mundo, que investiga i recupera contes de tradició oral dels 5 continents mitjançant la paraula, el titella i la música que actuarà també a Aielo de Malferit, Ràfol de Salem i l’Olleria on, a més, el seu director, Alberto Celdrán, oferirà el taller l’Ànima de les coses. De l’altra, als castellans Cal y Canto Teatro amb Lost Dog, un espectacle sense text que oferix un punt de vista sorprenent carregat d’imatges emocionants que oferirà dos passes al pati del Palau d’Albaida i sobre l’escenari del Teatre Avenida de Bocairent.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Mostra Internacional de Titelles porta “La Celestina” a Ontinyent

L’obra per adults de Bambalina Teatre Practicable arribarà avui divendres a la Sala Gomis