08/12/2022 - 17:53
Més
  IniciVall d'AlbaidaAielo de MalferitEl circuit Sonora arriba a Aielo de Malferit amb la proposta familiar...

  El circuit Sonora arriba a Aielo de Malferit amb la proposta familiar de Marcel el Marcià

  Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat per  mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, arriba aquest cap de setmana a Aielo de Malferit amb la primera de les propostes musicals que el circuit aproparà a la capital cultural valenciana 2022. Dissabte 1 d’octubre, a les 18.30 hores, l’esplanada del Centre Social d’Aielo de Malferit acollirà el concert de Marcel el Marcià, amb accés lliure i gratuït.

  La proposta de música familiar de Marcel el Marcià, que va aconseguir el guardó al millor disc de música per a famílies als Premis Carles Santos 2021, arriba a Aielo amb un nou treball amb el qual es consolida el seu estil propi. ‘Patxa mare’, el seu huité disc, ens porta tornades harmonitzades i lletres carregades d’energia i esperança per als més menuts i per a tots els públics.

  Després d’aquest primer concert, Aielo de Malferit rebrà també la visita de Factoria de Sons, Maluks i Valira durant els mesos d’octubre i novembre.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit