29/03/2024 - 14:00
Més

    Els alumnes del Taller d’Ocupació construeixen el mur perimetral de l’Alberg Perú

    Altres notícies

    Les gestions realitzades per l’alcalde amb el diputat de carreteres permeten dur a terme l’obra i eviten talar els pins que es troben en aquesta zona

    L’alumnat del Taller d’Ocupació “Vila d’Ontinyent” ha iniciat els treballs de construcció d’un mur que envoltarà el perímetre de l’Alberg Perú. Per poder posar en marxa esta actuació, l’Ajuntament d’Ontinyent ha hagut de resoldre els problemes que plantejava la Diputació per la proximitat d’aquest mur a la carretera que transita junt a l’alberg.

    Les gestions realitzades per l’alcalde amb els responsables de l’ens provincial, i en concret amb el diputat de carreteres, Enrique Crespo, han desbloquejat la situació i han permès a més a més salvar els pins que hi havia a la zona, que no s’han tallat, en construir-se el mur perimetral per davant d’estos arbres. L’alcalde, Jorge Rodríguez, que gestiona directament l’àrea de Promoció Econòmica, explicava que “en  principi, per la distància entre el mur i la carretera la Diputació ens obligava a tallar els pins, però finalment no serà necessari, i a més el construir el mur més endins permetrà que els vehicles puguen maniobrar amb major seguretat dins del recinte de l’alberg”.

    Les obres que s’han iniciat permetran envoltar l’exterior de l’Alberg Perú combinant un mur de maçoneria (la cimentació del qual ja està feta) amb una tanca metàl.lica que serviran per delimitar l’exterior de l’alberg. Des del consistori s’està negociant amb una empresa d’Ontinyent l’obertura en les pròximes setmanes de les instal.lacions per a la seua explotació com a nova oferta lúdica i d’esplai a la ciutat i la comarca.

    El Taller d’Ocupació “Vila d’Ontinyent”, està promogut per l’Ajuntament i cofinançat pel Fons Europeus i pel Servef amb un total de 564.944,10 euros. Va estar posat en marxa el 28 de desembre passat, i la seua durada total es d’un any, pel que finalitzarà el proper 27 de desembre de 2011. El taller ocupa i forma a 36 persones desocupades amb la voluntat d’afavorir la seua inserció en el mercat laboral. L’alumnat assisteix a classes en les especialitats de maçoneria, manteniment d’edificis i ajuda a domicili. Durant el primer semestre les activitats van ser de caràcter més formatiu, dedicant-se esta segona part de l’any a activitats pràctiques, duent-se a terme nombroses actuacions, en les tres especialitats.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -