20/07/2024 - 23:10
Més

  Torna ‘cultura a la fresca’ per a refrescar les caloroses nits d’estiu a Montaverner

  Altres notícies

  Com cada any quan arriba el mes de juliol, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montaverner ha preparat una programació cultural variada per a que tot el poble participe de la cultura a la fresca.

  Enguany les activitats començaren el dissabte 1 de juliol amb el Sopar de Quintes que es va celebrar a l’esplanada de l’auditori, i va continuar el passat divendres dia 7 amb dos espectacles. A les 19.00h a l’auditori Luis Peiró l’Agrupació Musical de Montaverner i la Unió Musical de Bèlgida van oferir un concert d’intercanvi. Per la nit, a les 23.00h, l’esplanada de l’auditori es va omplir de música amb l’espectacle ’30 Principals’ a càrrec de Somnis Musicals. Un recorregut per 3 dècades de números 1 de la ràdio musical. Sis veus en directe, ballet i un locutor de ràdio feren passar una nit magnífica al nombrós públic assistent.

  Esta setmana serà el torn del públic infantil amb l’obra de teatre ‘El mag d’Oz’, que la companyia Tourné Teatre representarà el pròxim divendres 14 de juliol a les 22.30h a la Plaça Major. Una versió d’esta història clàssica on Dorothy es veu transportada al meravellós món d’Oz. El dissabte 15 els alumnes d’Ad Libitum d’Ontinyent, Bocairent i Montaverner oferiran un concert de percussió a l’auditori Luis Peiró a les 19.00h. Per al mateix dia a les 22.00h a la Plaça Major el Grup de Danses de Montaverner ha organitzat un sopar de baix braç i un sarau, acompanyats per la Rondalla de l’Agredolç.

  Divendres 21 a les 23.00h el grup de teatre El Palmeral, de Benigànim, representarà una selecció de divertidíssims sainets valencians a la Plaça Major. La setmana següent, el divendres 28, arriben a Montaverner els ‘Contes a la Fresca’, on Almudena Francés i un narrador local ens portaran les històries més refrescants. Serà a partir de les 23.00h a la Plaça Major.

  Tancarà la programació el concert de música festera que oferiran l’Agrupació Musical de Montaverner i la Unió Musical d’Aielo de Malferit, el divendres 4 d’agost a les 20.00h a la Plaça Major.

  A més durant l’estiu el Centre Jove ha preparat una programació d’activitats dirigides al públic juvenil entre les quals podem trobar: campionats de futbet, futbolí i ping-pong, l’elaboració d’un mural de fotos, tallers de còctels sense alcohol i de llengua de signes i una visita guiada per l’alcalde a l’edifici de l’Ajuntament, antic convent de la Sagrada Família.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -