16/06/2024 - 17:54
Més

  Montaverner inclou pictogrames en els passos de vianants

  Altres notícies

  L’Ajuntament de Montaverner ha dotat de pictogrames a diversos passos de vianants del municipi per a fer més comprensibles els senyals viaris a persones amb diversitat funcional o dificultats cognitives, com poden ser majors amb Alzheimer.

  El Consistori ha incorporat unes icones perquè col·lectius com els menors amb trastorns de l’espectre autista o persones majors puguen adaptar-se millor a les senyals.

  La iniciativa part de la Regidoria d’Educació, ha identificat els punts clau en els quals retolar una seqüència de pictogrames que servisquen com a suport visual permet a les persones a es fixen en ells i seguisquen les seues recomanacions: parar, mirar, cotxe parat i creuar. D’aquesta manera l’Ajuntament pretén posar-los en alerta davant els perills i convidar-los a mirar de banda a banda.

  Segons Inés Tudela, Regidora d’Educació, “volem que Montaverner siga un poble cada vegada més inclusiu i accessible per a tots i totes. Pretenem garantir la accessibilitat al mateix temps que sensibilitzar en matèria de diversitat”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -