29/05/2023 - 0:28
Més
  IniciVall d'AlbaidaMontavernerMontaverner commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora

  Montaverner commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora

  L’Ajuntament de Montaverner celebra el Dia de la Dona amb la IV edició de la campanya “Montavernines” una iniciativa de la Regidoria de la Dona que pretén mostrar a huit dones del poble que han sigut referents per algun aspecte de la seua vida. A través de les xarxes socials l’Ajuntament dona a conèixer una dona des del 1 de març i fins al dia 8.

  A més, des del dia 5 que comencem amb un concert acústic de Lucia Carrión al hall de l’Ajuntament i durant tota la setmana hi haurà tot tipus d’activitats, el dia 6 tindrem una xerrada d’empoderament femení de la ma de Maria Vañó, el dia 7 un taller de cuina saludable, el dia 8 una jornada de dinamització territorial, lectura del manifest del dia de la dona i berenar. Continuarem el dia 9 amb la intervenció de l’equip del centre de salut de Montaverner que ens donaran les pautes per a un envelliment saludable en la dona.
  El dia 10 tindrem teatre “Luces, càmera y…..stop”, una obra que narra en clau d’humor la visió de Hollywood sobre la dona, el dissabte serà el dinar de la dona amb música i ball.
  Finalitzarem la setmana amb la VII cursa de la dona, un recorregut de 3km pel casc urbà on la competició passa a un segon pla i el més important és la reivindicació dels drets de la dona i la col·laboració en la lluita contra el càncer, una iniciativa solidària que destinarà l’import íntegre de les inscripcions a la lluita contra el càncer a través de la Junta Local de l’AECC. Amb més de 300 persones inscrites s’espera que el proper diumenge 12 de març els carrers de Montaverner s’òmpliguen de solidaritat.

  Aquest any la samarreta de la cursa portarà el dibuix guanyador del ‘IV Concurs de Dibuix del Dia de la Dona’, de la xiqueta Candela Espí de 5 anys. Un concurs organitzat per la Regidoria d’Educació en el qual ha participat l’alumnat del CEIP Doctor Esplugues. Els dibuixos del concurs estaran exposat a la biblioteca durant tot el mes.

  Al Centre Jove també s’estàn preparant diverses activitats com un photocall i una activitat de dones referents en la vida dels joves.

  La Regidoria de Benestar i Dona, Ceilu López, ha expressat que “des de la Regidoria presentem un programa ampli de propostes per a totes les edats per a abordar l’empoderament de les dones i la incidència del 8 de març. Convide a totes les dones a sumar-se a les activitats per seguir reivindicant el nostre paper en la societat”.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit