16/06/2024 - 16:30
Més

  Montaverner posa en marxa la II Edició de la campanya de Nadal

  Altres notícies

  Des de la Regidoria d’Economia de l’Ajuntament de Montaverner, encapçalada pel Regidor Juan Antonio Camarasa, s’ha posat en marxa la II Campanya de Nadal en suport al comerç local de Montaverner “Per Nadal, compra local”. Una campanya que va començar ahir 9 de desembre i que s’estendrà fins al pròxim dia 29 de desembre.

  Cada establiment que s’ha volgut adherir a aquesta iniciativa té a la seua disposició 200 tiquets que entregaran a aquelles persones que consumisquen o compren en aquest establiment. En cada local es disposa a més d’una urna on poden introduir la papereta per a participar en el sorteig de dos xecs de 25 euros, a consumir en el mateix local.

  Cada comerç, espai d’hostaleria o alimentació disposa d’una urna i el dia del sorteig es realitzarà un sorteig per cadascuna de les urnes.

  El 30 de desembre, en el saló de plens, es realitzarà el sorteig d’aquests xecs.

  En aquest sentit, el Regidor d’Economia, Juan Antonio Camarasa, ha afirmat que el comerç local és fonamental, és una font d’ocupació que hem de mantindre i fomentar. Hem de fomentar la compra i el consum local perquè sense aquests negocis Montaverner perd ocupació i serveis. Estem molt satisfets per l’acolliment dels comerços a aquesta iniciativa, ja que més de 20 espais comercials s’han sumat, com diversos forns, perruqueries, bars o botigues.

  Aquest dissabte també tindrà lloc el Concert de Santa Cecilia de la BACM a les 20h a l’Auditori, així com la presentació de les Cambreres d ella Verge de Loreto 2022 a les 18h a l’Església Parroquial.
  El diumenge a les 18h s’encendrà l’enllumenat de Nadal en la Plaça Major i s’obrirà la bústia real perquè els xiquets i xiquetes puguen entregar les seues cartes als Reis Mags.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -