29/05/2023 - 1:51
Més
  IniciVall d'AlbaidaMontavernerMontaverner inaugura el nou Ajuntament en el seu 750 aniversari

  Montaverner inaugura el nou Ajuntament en el seu 750 aniversari

  Dissabte passat Montaverner va inaugurar la seu del nou Ajuntament, situat en l’antic Convent de les Terciàries Caputxines. Un edifici de finals dels anys 40 que havia estat sustentat per la Fundació Sagrada Família fins a l’any 2010 quan va ser adquirit per l’Ajuntament. Aquesta inauguració coincideix a més amb un any molt especial, ja que Montaverner està celebrant el seu 750 aniversari de la seva fundació a les mans del Rei Jaume I. L’acte va comptar amb la presència del diputat nacional Luis Santamaría, la diputada Pronvicial, Carolina Mengual, així com amb alcaldes i regidors de tota la comarca, exalcaldes del municipi, veïns, associacions locals i empresaris.

  El nou edifici consistorial alberga en la planta baixa el saló de plens, situat en l’antiga Capella, la recepció i tres despatxos. A la primera planta es troben les oficines tècniques i la resta de dependències municipals, així com serveis socials, alcaldia i secretària. A més l’equip de govern està treballant per a poder en marxa un museu sobre l’educació, aprofitant l’ús que tènia aquest edifici en els seus inicis. Tant el claustre com el pati s’han rehabilitat i albergaran un museu històric a l’aire lliure sobre la vinya o la gerga.

  Jorge Boluda, alcalde de Montavernser, es mostrava satisfet per totes les obres i inversions realitzades en aquest edifici. “Han sigut molts anys d’obres, però per fi veiem el nostre Convent recuperat per a tot el poble. Quan vaig assumir el càrrec l’equip de govern i jo que volíem que aquest edifici tan volgut per tots fora per a gaudir-lo tots els veïns i veïnes de Montaverner. Aquesta serà la nova casa per a tots, on ens anticipem al futur, ja que en ell es combina la bellesa i la funcionalitat. Per fi Montaverner comptarà en un Ajuntament adaptat a les seves necessitats d’espai. Obrim les portes a un immoble del segle XXI que deixa arrere un edifici dels anys 40.”

  A més l’equip de govern està treballant per a poder en marxa en aquesta zona un museu sobre l’educació, aprofitant l’ús que tènia aquest edifici en els seus inicis. Tant el claustre com el pati s’han rehabilitat i albergaran un museu històric a l’aire lliure sobre la vinya o la gerga.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit