23/03/2023 - 13:01
Més
  IniciVall d'AlbaidaMontavernerMontaverner celebra la festa de Sant Antoni Abat

  Montaverner celebra la festa de Sant Antoni Abat

  Els actes van començar el divendres 27 a les 6 de la vesprada amb la benedicció de la foguera per part del capellà rector, i l’encesa de la traca per part de les Reines de festes i l’alcalde. Durant la crema de la foguera l’Ajuntament va oferir cacauets i tramussos per a tots els assistents així com va vindre i mistela.

  A les 7 de la vesprada va tindre lloc l’I Concurs d’allioli de Montaverner. Una activitat que va tindre molt bon acolliment i en el qual els veïns i veïnes van gaudir molt. El primer que va acabar d’elaborar l’allioli va ser Salva Quilis, i el premi al millor allioli va ser per a Roberto Pinter, representant dels Júniors.

  La plaça major, abarrotada de gent, va gaudir del bon ambient festiu. A més, els festers van instal·lar una barra amb beguda per a recaptar fons per a les festes Patronals del mes d’agost.

  Una vegada la foguera va acabar de prendre’s, es va realitzar la tradicional “torrà de carn” per a tots els assistents.

  El dissabte a la vesprada a l’Auditori Municipal va tindre lloc un concert de trompeta i piano de Fran Rivero, el qual ha acompanyat a artistes tan importants com Rafael o Estrella Morente.

  Ja el diumenge els actes van concloure amb la benedicció dels animals a les 13:15h en la Plaça Major, i en la qual van participar una gran diversitat d’animals com a cavalls, ponis, iguanes, gossos, peixos…

  L’alcalde, Jorge Boluda, ha expressat el seu agraïment a totes les persones que han participat en els diferents actes organitzats des de l’Ajuntament amb motiu de la festivitat de Sant Antoni, la primera de moltes celebracions que tenen lloc a Montaverner, ja que és un poble amb molta tradició festera i de carrer.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit