11/12/2023 - 17:32
Més

  10 conjunts vocals i un debut en la 26a Trobada de Corals de la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  Este dissabte a partir de les 18 hores, Montaverner acollirà la 26a Trobada de Corals de la Vall d’Albaida amb la participació de 10 conjunts vocals, entre els quals es troba la Menuda Clarialba de Montaverner. Nascuda com una activitat extraescolar i dirigits per Natàlia Sànchez i Carles Cerdà, la vintena llarga de xiquets i xiquets que la formen debutaran dissabte davant el públic de la Vall d’Albaida amb una cançó tradicional de Zàmbia, Bonse Aba, i una altra popular africana, Banaha. Ho faran abans que l’amfitriona, l’Agrupació Vocal Clarialba de Montaverner, tanque el concert que obrirà l’Agrupació Coral de Bocairent, seguida per l’Eduardo Torres d’Albaida, l’Associació Musicovocal Nou Orfeó d’Ontinyent, l’Agrupació Coral Llorenç Barber d’Aielo de Malferit, el COR de la SEM Santa Cecília de l’Olleria, l’Escola Musical la Nova de l’Olleria, i les corals Inesina i Sinenómine de Benigànim. Com recorda el conseller de Cultura, Fede Vidal, «fa no res van celebrar la Diada de les bandes de música i ara ens trobem davant la trobada de corals; som una comarca de músics i músiques, una comarca que disfruta i fa disfrutar amb la seua passió».

  A les 18:15 hores s’iniciarà la cercavila dels participants des del parc 1er de Maig fins a l’auditori Lluís Peiró. Després de la benvinguda i els parlaments dels representants institucionals, començarà l’actuació de les corals participants, cadascuna de les quals interpretarà entre tres i quatre peces de totes les èpoques, estils i llocs del món. Finalment, a les 21:30 s’iniciarà el sopar de germanor en les instal·lacions annexes a l’auditori i que inclourà festa, ball i, com no, karaoke perquè no pare la diversió. La 26a Trobada de Corals de la Vall d’Albaida està organitzada per l’Agrupació Vocal Clarialba de Montaverner amb el patrocini de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i l’Ajuntament de Montaverner.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -