IV Cursa de la Dona en Montaverner

0
Imatge d’arxiu de la població de Montaverner

L’Ajuntament de Montaverner celebra el Dia de la Dona amb l’exposició ‘Dones Pioneres de Montaverner’, una iniciativa de la Regidoria de la Dona que recorda set dones de Montaverner pioneres en diferents àmbits de la vida local: la primera alcaldessa, la primera regina de festes o les primeres integrants de la banda de música. A través de les xarxes socials l’Ajuntament dona a conèixer una dona cada dia durant tota la setmana. A més l’exposició pot visitar-se a la Biblioteca fins divendres 6 de març.

Junt aquesta també estan exposats a la Biblioteca els dibuixos seleccionats al primer ‘Concurs de Dibuix del Dia de la Dona’. Un concurs organitzat per la Regidoria d’Educació en el qual ha participat l’alumnat del CEIP Doctor Esplugues. El dibuix guanyador d’aquest concurs serà el que apareixerà a la samarreta de la ‘IV Cursa de la Dona’, una iniciativa solidària que destinarà l’import íntegre de les inscripcions a la lluita contra el càncer a través de la Junta Local de l’AECC. Amb més de 300 persones inscrites s’espera que el proper diumenge 8 de març els carrers de Montaverner s’òmpliguen de solidaritat.

Un recorregut de 3km pel casc urbà on la competició passa a un segon pla i el més important és la reivindicació dels drets de la dona i la col·laboració en la lluita contra el càncer.

A més, durant tota esta setmana l’Associació de Dones de Montaverner ha preparat activitats de tot tipus per a les seues associades: xarrades, tallers, jocs, balls i un dinar per a celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Publicitat