Caixa Ontinyent ratifica la seua aposta per la igualtat

0
Imatge de la seu central de Caixa Ontinyent a la Plaça Sant Domingo

Caixa Ontinyent compta ja amb el seu pla d’igualtat, un treball que s’impulsa per a ratificar la igualtat entre la seua plantilla i conscient de la necessitat d’anar adaptant-se a les circumstàncies de la societat actual.
El treball, que va ser registrat ja a l’inici de l’any en els organismes oficials, té com a objectiu fomentar mesures que permeten mantenir una equitat real, tant en la situació com en les oportunitats dins de l’empresa, i recull aspectes com el procés de selecció, la promoció, ocupació de llocs de responsabilitat, formació, retribució, llenguatge, conciliació i corresponsabilitat. Un compromís que l’entitat confirma i recorda ara, coincidint amb la celebració del Dia de la Dona Treballadora.

Cal destacar que, en els últims anys, Caixa Ontinyent ha anat incorporant mesures de prevenció, alertes i actuacions per a evitar qualsevol situació de discriminació. Una actuació que ha permès un punt de partida molt positiu per al desenvolupament d’aquest nou pla, molt més ampli i adaptat a les circumstàncies actuals, i que també ha comptat amb la participació de la plantilla per a conèixer les seues inquietuds i poder adoptar mesures ad hoc.

Responsabilitat social
L’actuació s’emmarca en un projecte global de Responsabilitat Social Corporativa que es desenvolupa actualment amb l’assessorament de la Universitat de València, i que també adaptarà l’actuació de Caixa Ontinyent en diferents àmbits i aspectes, considerant fonamentalment l’impacte de la seua activitat en els seus diferents grups d’interès (clients, personal, proveïdors, institucions), en la societat i en el medi ambient.

Publicitat