Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent concerten un crèdit al 0% per a afrontar els efectes del Covid-19

Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent han subscrit hui una pòlissa de crèdit que permetrà atendre pagaments a proveïdors i ajornar el pagament d’impostos als veïns de la ciutat. És una actuació més que l’entitat realitza des que començara la crisi del Covid-19 amb l’objectiu de contribuir a pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia.

En concret, es tracta d’un crèdit per import de 2 milions d’euros, al 0% d’interés i sense cap tipus de comissió, que podrà ser retornat en un termini de sis mesos, temps en el qual s’estima que ja s’haurà revertit aquesta situació excepcional. L’actuació podria traslladar-se a altres consistoris del seu àmbit d’actuació en cas de necessitat, i a instàncies dels propis ajuntaments.

Hui mateix també s’acordaran noves mesures de suport a comerços, autònoms i pimes, ja que, des de l’inici de la crisi del Covid-19, Caixa Ontinyent ha tingut com a prioritat l’aplicació de mesures extraordinàries que mitiguen les conseqüències econòmiques d’aquesta situació, especialment per a les famílies i les empreses més exposades.

Cal recordar que Caixa Ontinyent va ser fundada en 1884 per a contribuir al desenvolupament econòmic i social del seu àmbit d’actuació, és l’única caixa d’estalvis existent actualment en la Comunitat Valenciana, l’única entitat amb seu en aquestes comarques, i la seua política de responsabilitat social incideix precisament en la proximitat i complicitat amb la seua gent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Cementeri d’Ontinyent torna a obrir les portes des d’aquest dissabte

Des d’aquest dissabte 23 de maig, el Cementeri Municipal d’Ontinyent torna a obrir les portes …