L’Olleria tanca també les seues instal·lacions públiques

0
Ajuntament de l'Olleria

A conseqüència de l’agreujament de la situació sanitària provocada per un increment dels contagis per COVID-19 durant els últims dies, i amb el propòsit de contenir la propagació de la pandèmia a L’Olleria, des del Departament de Salut Pública Xàtiva-Ontinyent i els professionals del Centre de Salut, han transmes la necessitat d’extremar les mesures per a evitar contagis en la població.

En eixe sentit, apliquen noves mesures com:

  • Tancament de totes les instal·lacions esportives municipals.
  • Tancament del Museu – Casa Santonja, així com dels parcs, jardins, zones verdes, parcs de socialització canina i pipi-cans de tot el poble.
  • La Biblioteca sols serà utilitzada per a préstecs de llibres.
  • Ajornar els actes, espectacles o altres activitats contractades previstes en el Cine Goya, Casa Santonja, Cine Cervantes i altres instal·lacions públiques.
  • Procedir a la neteja i desinfecció periòdica dels Centres Educatius, els carrers del poble i espais públics, especialment les zones més transitades.
  • Reforçar els efectius de la Policia Local per a la vigilància i compliment contundent de les mesures sanitàries establertes en la present resolució, amb coordinació amb la Guàrdia Civil, Servicis Municipals i l’Ajuntament en general.

Es recomana a les entitats privades que ajornen tots els actes i esdeveniments organitzats durant el període d’aplicació del present decret.

Des de l’ajuntament de l’Olleria s’aconsella a tota la població, especialment a la considerada d’alt risc, que seguisca les recomanacions i instruccions sanitàries. Les mesures previstes a aquesta resolució tindran una vigència al municipi de L’Olleria que comprendrà des de les 00:00 hores del dilluns dia 9 de novembre fins a les 00:00 hores del dilluns 24 novembre. Es podran ampliar d’acord amb les recomanacions de la Generalitat Valenciana i Salut Pública.

Des del Consistori seguim confiant en la responsabilitat de les veïnes i veïns de L’Olleria i esperem, una vegada més, poder comptar amb la seua col·laboració en el compliment d’aquestes normes. També és voluntat d’aquest Ajuntament llançar un missatge de tranquil·litat i esperança al conjunt de la població, així com manifestar l’agraïment general per la comprensió, juntament amb el desig que entre totes i tots superem aquesta situació

Publicitat