28/02/2024 - 22:45
Més

  La Sem Santa Cecília de l’Olleria guanya el primer premi al Certàmen de la Sénia

  Altres notícies

  El passat diumenge 14 d’abril, la Sem Santa Cecília de l’Olleria va participar en el XIII Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia, on va obtenir el primer premi amb una puntuació de 281 punts.

  El treball ben fet dona els seus fruits, i després d’uns mesos molt intensos d’assajos intensius i molt de sacrifici per part de tots els músics, el seu treball ha obtingut una gran recompensa.

  Tres autobusos, amb 100 músics, i acompanyants dels qui volien gaudir de l’actuació, van eixir cap a la Sénia amb moltes ganes de fer la millor música.

  La Sem va realitzar una cercavila a les 15:30 de la vesprada, junt amb la banda de la Vila de la Sénia, i la banda de música Sementeira de Cambre de la Corunya. A les 17:00 començava l’actuació. El director Ramón Garcia i Soler,  va aconseguir que la banda sonara com un gran bloc.

  Aquest premi, junt amb el que la societat va guanyar al certamen d’Oporto fa dos anys,  anima a la Sem Santa Cecília de l’Olleria a seguir treballant per aquest camí.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -