La Sem Santa Cecília de l’Olleria guanya el primer premi al Certàmen de la Sénia

El passat diumenge 14 d’abril, la Sem Santa Cecília de l’Olleria va participar en el XIII Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia, on va obtenir el primer premi amb una puntuació de 281 punts.

El treball ben fet dona els seus fruits, i després d’uns mesos molt intensos d’assajos intensius i molt de sacrifici per part de tots els músics, el seu treball ha obtingut una gran recompensa.

Tres autobusos, amb 100 músics, i acompanyants dels qui volien gaudir de l’actuació, van eixir cap a la Sénia amb moltes ganes de fer la millor música.

La Sem va realitzar una cercavila a les 15:30 de la vesprada, junt amb la banda de la Vila de la Sénia, i la banda de música Sementeira de Cambre de la Corunya. A les 17:00 començava l’actuació. El director Ramón Garcia i Soler,  va aconseguir que la banda sonara com un gran bloc.

Aquest premi, junt amb el que la societat va guanyar al certamen d’Oporto fa dos anys,  anima a la Sem Santa Cecília de l’Olleria a seguir treballant per aquest camí.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent inicia el seu 3r cicle de monòlegs

Aquest divendres 24 de juliol s’enceta el III Cicle de Monòlegs d’Agullent amb l’espectacle “Riures …