20/06/2024 - 22:59
Més

  ‘Embotits Tradicionals i Artesanals d’Ontinyent’ participa en la 31 Mostra d’Aliments Tradicionals

  Altres notícies

  L’Associació Embotits Tradicionals i Artesanals d’Ontinyent, integrada en la COEVAL, participarà del 25 al 29 d’abril en la 31 Mostra de Vins, Cerveses, Caves, Licors i Aliments Tradicionals de la Comunitat Valenciana en el Jardí del Túria, a València; concretament entre els ponts de l’Exposició i el de les Flors.


  Aquesta Mostra és la més important que se celebra en la Comunitat Valenciana i actualment és considerada com el esdeveniment més gran d’agroalimentació a l’àmbit autonòmic. Des de l’associació expliquen que “és un gran expositor i oportunitat per mostrar a milers de persones la qualitat de l’embotit d’Ontinyent i potenciar i promocionar la marca Ontinyent. En aquest aspecte cal agrair el suport i la col•laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent per poder portar a terme aquesta participació, tal com ha ocorregut en edicions anteriors”.


  Els establiments associats que participaran en la Mostra seran les carnisseries Medina, Sant Antoni, Donat, Vicente i Amparín, que portaran de forma conjunta el millor dels seus embotits tradicionals i artesanals. Presentaran també les novetats i innovacions que estan duent a terme en els seus productes per fer valdre la marca Ontinyent.
  El President d’Embotits Tradicionals i Artesanals d’Ontinyent, José V. Donat, ha volgut convidar en nom de la seua associació “als ontinyentins i veïns de la comarca de la Vall d’Albaida a acostar-se al Jardí del Túria de València en les dates en què se celebra la Mostra per a poder gaudir de la varietat i qualitat dels productes agroalimentaris valencians, on Embotits Tradicionals i Artesanals d´Ontinyent compartirà amb ells la degustació de l’excel•lent embotit d’Ontinyent, un dels millors productes que podran trobar en aquesta destacada Mostra agroalimentària de València”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -