‘Embotits Tradicionals i Artesanals d’Ontinyent’ participa en la 31 Mostra d’Aliments Tradicionals

L’Associació Embotits Tradicionals i Artesanals d’Ontinyent, integrada en la COEVAL, participarà del 25 al 29 d’abril en la 31 Mostra de Vins, Cerveses, Caves, Licors i Aliments Tradicionals de la Comunitat Valenciana en el Jardí del Túria, a València; concretament entre els ponts de l’Exposició i el de les Flors.


Aquesta Mostra és la més important que se celebra en la Comunitat Valenciana i actualment és considerada com el esdeveniment més gran d’agroalimentació a l’àmbit autonòmic. Des de l’associació expliquen que “és un gran expositor i oportunitat per mostrar a milers de persones la qualitat de l’embotit d’Ontinyent i potenciar i promocionar la marca Ontinyent. En aquest aspecte cal agrair el suport i la col•laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent per poder portar a terme aquesta participació, tal com ha ocorregut en edicions anteriors”.


Els establiments associats que participaran en la Mostra seran les carnisseries Medina, Sant Antoni, Donat, Vicente i Amparín, que portaran de forma conjunta el millor dels seus embotits tradicionals i artesanals. Presentaran també les novetats i innovacions que estan duent a terme en els seus productes per fer valdre la marca Ontinyent.
El President d’Embotits Tradicionals i Artesanals d’Ontinyent, José V. Donat, ha volgut convidar en nom de la seua associació “als ontinyentins i veïns de la comarca de la Vall d’Albaida a acostar-se al Jardí del Túria de València en les dates en què se celebra la Mostra per a poder gaudir de la varietat i qualitat dels productes agroalimentaris valencians, on Embotits Tradicionals i Artesanals d´Ontinyent compartirà amb ells la degustació de l’excel•lent embotit d’Ontinyent, un dels millors productes que podran trobar en aquesta destacada Mostra agroalimentària de València”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Obrin una Oficina d’Economia Verda per facilitar l’estalvi energètic i econòmic

Està ubicada al Mercat Municipal i informarà sobre qüestions com la reducció de les factures …