Jorge Rodríguez serà candidat a l’alcaldia amb “La Vall ens uneix”

0

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, anunciava ahir que tornarà a ser candidat a l’alcaldia d’Ontinyent amb un nou partit independent: La Vall d’Albaida ens uneix. Aquesta situació es dóna després de l’alçament del secret de sumari del cas Alqueria i la decisió, del que fora president de la Diputació, d’abandonar el PSOE.


En aquest nou partit, Rodríguez estarà acompanyat per tots els membres que componien la llista dels socialistes quan ell era el candidat, exceptuant Rebeca Torró i Jaime Peris, primera tinent d’alcalde i regidor de Territori de l’actual equip de govern respectivament, que continuaran a la llista del PSOE per als comicis municipals.


Jorge Rodríguez ha volgut agrair públicament a través de les xarxes socials la continuïtat de Rebeca Torró al partit socialista. “Ontinyent no podia perdre l’oportunitat de tindre una persona com Rebeca que continuarà alçant la veu per defensar els interessos de la nostra ciutat” declarava el primer edil. Cal recordar que Torró és candidata al Congrés dels Diputats per la província de València.